Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

ברכב שלי, C5 2002, מותכנת אזעקה מסוג קוברה ובנוסף לוח מקשים של אותה חברה. הבעיה היא שהקודן הזה לפעמים במיוחד אם מקישים את הקוד מהר יחסית אז הוא מצפצף שהקוד שגוי. צריך ללחוץ לאט לאט כל מקש ולהתפלל כמובן שיגיד נכון. אשמח לדעת מה הבעיה הזאת ומה פתרונה?

מבחינת המראה של הלוח, הוא כזה גדול ומרובע עם כל המספרים 0-9*#.

פורסם

מחר אני אבדוק טוב במסמכים שיש לי וגם אעלה צילום שלו, אך איך שאני זוכר מלפני יומיים, מצאתי את הוראות השימוש שלו והם היו עם השם קוברה בראש הדף.

פורסם

מחר אני הולך לבדיקת מיגון של חברת הביטוח. האם יתכן שיגידו שהקודן לא תקין בגלל הבעיה הזאת?

פורסם

תגיד לבודק שילחץ לאט וחזק...

הבעיה שלך נובעת מהתיבשות הגומי של המקשים והמוליך שדבוק אליו.

צריך לפתוח את לוח המקשים, לנקות בזהירות את הגומי, בעיקר את המוליכם השחורים שנימצאים מהצד השני של כל מקש ןכן את המעגל המודפס שעליו נלחצים המקשים.

הנקיון חייב להיות בזהירות לא לשרוט את המוליכים העדינים שעל הגומי ועל המעגל המודפס.

לעיתים זאת הבעיה והנקיון הזה פותר אותה.

במידה וזה לא עוזר תנסה למצוא פנל מקשים כזה מפירוק אולי ותחליף איתו את הגומי של המקשים.

אופציה אחרת היא להפוך את הגומיה של המקשים, הסימונים המודפסים על הגומי לא יהיו נכונים (הם יהיו למעשה הפוכים) אבל למעשה אתה תפעיל לחצנים אחרים שיתכן שהמוליך שלהם במצב יותר טוב.

לחילופין, נסה להחליף את הקוד לקוד שמכיל לחצנים שנלחצים טוב.

פורסם

אבל לדעתי המספרים כן נלחצים, הרי כל פעם שאני לוחץ זה משמיע צפצוץ שנלחץ! אם הייתה בעיה של מגעים לא הייתי שומע את הצפצוף, נכון?

פורסם

תשים לב לציפצוף בכל אחד מהמקשים אם הוא קטוע או רועד, יתכן ויש מגע לא טוב שגורם להקשה כפולה מהירה מאוד של אותו מספר

פורסם

לפעמים מס' 5 כאילו מצפצף פעמיים. אך גם אם הוא מצפצף רגיל זה לא חייב לקלוט מהפעם הראשונה. ולפעמים גם מצפצף כאילו פעמיים וזה קולט במכה הראשונה!

פורסם

אגב, בהוראות שהיו עם הקודן הזה הוסבר איך להחליף את הקוד בפעם הראשונה שמקבלים את האוטו כאשר משתמשים בקוד מסטר, והסבירו איך להחליף. הבעיה שאני לא יודע איפה למצוא את הקוד מסטר הזה כדי לנסות להחליף אותו?

• תוכן חדש...