Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוג שונה של אספלט (?!) - כביש 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי פעם איזה קורס נהיגה בצבא (עם מדריכים אזרחים), לקחו אותנו דרך הכביש הזה והסבירו שזה הכביש בטון היחיד בארץ, ושהוא הרבה יותר בטוח, ועשו מבחנים וראו שגם כשהוא רטוב יש אחיזה יותר טובה מאספלט יבש. לא יודע עד כמה אני מאמין לזה.

פורסם

דווקא כבישי האספלט נועדו לעם אמיד שמסוגל לשלם את הוצאות התחזוקה שלהם בשל עמידות נמוכה של האספלט.

אני לא אופתע אם יתברר שאנשי מע"ץ פחות מטומטמים ממה שזה נראה והם דואגים לפרנסה של חבריהם קבלני הסלילה כדי שהם חלילה לא ישארו נטולי עבודה ומהסיבה הזו הם מקפידים לסלול כבישי אספלט הדורשים תחזוקה מרובה.

פורסם

אני לא אופתע אם יתברר שאנשי מע"ץ פחות מטומטמים ממה שזה נראה והם דואגים לפרנסה של חבריהם קבלני הסלילה כדי שהם חלילה לא ישארו נטולי עבודה ומהסיבה הזו הם מקפידים לסלול כבישי אספלט הדורשים תחזוקה מרובה.

באחד ממקומות העבודה הקודמים שלי, יצא לי לנסוע במשך כמה חודשים כמעט כל יום מת"א לחיפה. באותו זמן ריבדו מחדש את כביש 2 והיינו אוכלים אותה לא מעט בפקקים.

פעם אמרתי לחבר: "וואלה תראה איך הם לא זזים המע"צ האלה" (פעם אנשי מע"צ אשכרה עבדו בעצמם וסללו כבישים).

הוא ענה לי : "אתה חמור? זה מתוכנן ! עד שיגיעו לחיפה, כבר יצטרכו לחזור לת"א לתקן את הכביש שוב. ככה הם מסודרים עם עבודה". :roll:

פורסם

אגב, למרות שנורא מפתה לתת בגז שם (כאילו יש לכביש פחות התנגדות לגלגול הרכב), תיזהר מאוד. מתנ"א אוהבים מאוד לארוב שם, לשני הכיוונים - בעיקר עם ממל"ז אבל גם עם דבורה.

אני אחד מהקורבנות שלהם, לפני כ-8 שנים, עמדו ליד מושב בקוע ותפסו אותי על 112 קמ"ש.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

לכיוון דרום-מע' הם עומדים עם לייזר מייד אחרי הגשר של נחשון/נווה שלום (בירידה), בכניסה לבקוע ובכניסה ליער המגינים/חולדה, ליד מטוס הנורד שביער.

לכיוון צפון-מז' הם עומדים בגשר אחרי בקוע (בדרך אופנוען עם ממל"ז), ובעלייה אחרי ההשתלבות מנווה שלום (ממל"ז או דבורה, תלוי במצב הרוח).

• תוכן חדש...