Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברצוני לקנות ג'נט 15'' לאימפרזה 1.6 שנת 06' עם צמיג 195/60R15

ראיתי את הג'נט שבתמונה מורכב על אימפרזה כמו שלי ידוע לכם אולי מהי החברה ומהו דגם הג'נט?

לאילו דברים יש לשים לב בקניה של ג'נטים וצמיגים?

ועל אילו צמיגים במידה זו אתם ממליצים? (כרגע יש לי ברכב 14'' עם צמיגי אנרג'י של מישלין)

תודה מראש לעוזרים,הראל.

m.jpg

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

הג'נט הוא ככל הנראה סיני, בכל מקרה אל תחשוב אפילו לקנות ג'נט יד שניה מבלי לקחת לבדיקה אצל פנצ'מאכר ( גם אם תצטרך לשלם כמה גרושים ), יש מצב שהכל נראה תקין אבל ג'נט קיבל מכה , כמוכן הפנצ'רמאכר יגיד לך בוודאות האם הג'נט מתאים לרכב שלך וזה שהוא היה מורכב אל רכב כמו שלך עוד לא אומר כלום, לשיקולך.........

פורסם

בקשר לג'נטים כדאי לעשות חיפוש, בזמנו היו שרשורים עם טיפים, חברות מומלצות וכד'.

תוספת:

לפי דעתי כדאי להשקיע ולקנות ג'נט איכותי. על 'נט איכותי אמור להיות כתוב באיזה משקל הוא עומד.

קרוב לוודאי שג'נט משומש יהיה עקום, אפשר ליישר וזה עולה כ-200ש"ח לג'נט (לפחות במקום שאני עשיתי) ואחרי תקופה ג'נטים חוזקים שוב להיות עקומים.

בד"כ ג'נטים מגנזיום ששם היצרן הם מחברות איכותיות וחזקים. ממליץ לחפש ג'נט מקורי בפירוקיות ויד 2.

ג'נט זה לא רק צורה חיצונית, לכן לא כדאי לקחת מה שזול ונוצץ. מאיכות ג'נט תלוי הרבה מאוד. אם אין כסף ו/או אפשרות להשיג משהו איכותי, עדיף להישאר עם ברזל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...