Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגמר לי המלווה עוד 8 חודש אני מתגייס אני חייב אותו יש לי 5000 אלף

איזה אוטו אתם ממליצים לי לקנות אני לא הולך להשתגע אם האוטו רק לעבודה הביתה וכאלה

לא יותר מדי

בבקשה אוטו אם תצרוכת דלק נמוכה

תודה לעוזרים

(אני מקווה שכתבתי טוב אם לא תגידו אני ישנה למה זה נושא ראשון)

פורסם

ג'אסטי,פיאסטה,סוויפט,אולי AX ו205.מבין השורה הזאת חפש לך את הרכב הכי שמור והכי מטופל ברגע שתמצא אחד כזה לך עליו.

ואם כבר אונו המלצה חמה לחפש מנוע פייר (שהרבה יותר אמין מהמנוע 1.4).וממה שהבנתי מדברי חברי הפורום אל תקח אונו אחרי שנת 94 בגלל שעלולים להיות לך הרבה יותר דברים שנועדו להתקלקל.

אגב מנוע פייר זה הדגמים 1.1 ו1.0.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

ממליץ להוסיף לרשימה רכבים כמו סויפט ושרייד.

איזה רכב בסופו של דבר לקחת? את זה שיהיה הכי שמור מבין אקזמפלרים שתבדוק.

יש כאן שרשור דומה שיכול לעזור לך: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=261090

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...