Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מס' השלדה אמור להיות טבוע על בית הבולם הימני. יתכן ובזמן השיפוץ, מרחו חומר פחחים ו/או שהצביעה "העלימו" אותו.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

יש מצב שהסירו את הגג באופן לא חוקי, כלומר שהמכונית היתה בעצם קופה ולא קבריולט ?

אני מקווה בשבילך שלא, אבל ייתכן שהונו אותך.

אני מכיר לפחות 2 פזו' 304 כאלו. אחת היתה ברחובות והוא לא היה יכול להעביר טסט בגלל זה

זה היה לפני 15 שנה. הוא הסיר את הגג בעצמו וזה נראה ממש אורגינלי. קשה היה להבחין שהיא לא קבריולט אורגינלית לעין בלתי מזוינת.

פורסם

התסריט היותר הגיוני הוא שהרכב הוא קבריולה אורגינלי אבל הרשיונות הם של קופה.

תוסיף את מספר השילדה הנעלם לתסריט והאופציה הזאת נשמעת עוד יותר הגיונית.

מקווה בשבילך שזאת סתם טעות ברשיונות ולא הלבשה של רכב על רשיונות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שחר שלח לי את הטלפון שלך (נעלם לי משום מה)

או שתתקשר אלי , 0508585462 כשיש לך את הרישיונות ביד...

נעשה השוואה בין הרישיונות שלי ושלך בטלפון... .

כולם רצו פה שלושים מדרגות קדימה... אוטו משוכפל... זאת בכלל היתה סוסיתא... :roll:

מרצדס 350SL שנת 1972 W107

מרצדס SLC שנת 1980 W107

מרצדס 250C קופה 1972 W114

מרצדס 230E שנת 1982 W123

פורסם

המלצתי:

1) לגשת ללובינסקי למחלקת שרות/שיווק ולקבל בכתב אישור שהרכב הינו Cabriolet מקורי.

2) עם המכתב לפנות לעמדה 1 בחולון להוספת הכיתוב הרצוי ברישיון הרכב ובמקביל לקבל מהם הפניה להטבעת שלדה.

3) מטביעים מחדש אצל מטביע מורשה, חוזרים לעמדה לתוספת כיתוב "השלדה הוטבעה אצל......) ברישיון הרכב.

בהצלחה

שמוליק

Citroen Mehari 1970

פורסם

כולם רצו פה שלושים מדרגות קדימה... אוטו משוכפל...

תראה אריה, מספר שילדה עלול בהחלט להתכסות בטעות בתהליך הפחחות/צבע, רישום הגג עלול בטעות להישמט מרשיון הרכב אבל אלא 2 תופעות נדירות יחסית וכששתיהן מופיעות באותו רכב, הנסיון שלי וחוש הריח שלי מריחים משהוא מסריח.

מקווה עבור בעל הרכב שהכל יוסדר כהלכה ללא בעיות.

בקשר להמלצה לגשת ליבואן, אני לא מכיר איך לובינסקי מתפקדים אבל כשאני נתקלתי בדיוק באותה בעיה של רישום סאן-רוף מקורי ברכב שנת 82, ניגשתי לUMI ששם האחראי על העניין הוא חבר שלי (גיל נוימן)והוא התגלגל מצחוק ואמר שאין שום דרך לשחזר פרטי רכב "כ"כ ישן".

פורסם

פקס בקשה לאופל עם מספר שילדה, תוך 4 ימים חיכה לי בתיבת הדאר אישור מ"אדם אופל" שרכב מסוג אופל מנטה i200 יצא ממפעלי אדם אופל עם אופציה של גג נפתח מפח אשר נכנס לתוך מגירה יעודית המותקנת בגג, הם טרחו לציין שכל גג אחר אשר יכול להיות מותקן כרגע בגג אינו מקורי ואינו מקובל עלייהם.

לשמחתי, הגג המקורי היה מותקן ברכב.:-D

מיותר לציין שהאישור הזה לא היה מקובל על משרד הרישוי, הם שלחו אותי עם המכתב למחלקה הטכנית של UMI (שכמובן לא עשו שום בעיה והנפיקו לי מיד אישור זהה בעיברית)ורק האישור הזה היה מקובל וכך אושר הגג.

פורסם

זה במקרה של אדם אופל. במקרה של פיג'ו סביר שהתהליך יהיה יותר איטי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה לכל העונים,

לפני יומיים אבא שלי לקח את האוטו לבוחן של משרד הרישוי בירושלים, ולאחר דין ודברים, הבוחן הסכים לשנות את הסטטוס מ"פרטי רגיל" למרכב פתוח או משהו דומה.

את מיקומו של מספר השלדה עדיין לא בדקתי אך יש לי את הלוחית המקורית של הרכב. כזכור הכנתי לוחית חדשה, אך את המקורית שמרתי, כך שאני מקווה כי זה לא יהווה בעיה בשבוע הבא, כאשר אחזור למכון הרישוי עם הרשיונות החדשים.

מבטיח כי בשבוע הבא אעדכן לגבי ההתפתחויות במכון הטסטים ואפרסם תמונות.

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

• תוכן חדש...