Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מה שאמרתי רכבים כמו איביזה, גולף, פולו וכד'

אלה בד"כ רכבים לצעירים או שמטרתם היא חיסכון בדלק לכן גיר ידני אינו מהווה מכשול בשבלם, יש מקרים שזה בדיוק ההפך.

Peugeot 306 1600 Diamond

יהלום אמיתי

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המיטו מיובאת בינתיים רק עם גיר ידני.

וניתן למכור אני לא ניתקלתי בשום בעיה עם קונים עד היום.

זה שרוב העם לא אוהב גיר ידני זה בעיה שלו עדיין יש מספיק אנשים שכן מבינים ויעדיפו גיר רגיל.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם
זה מה שאמרתי רכבים כמו איביזה, גולף, פולו וכד'

אלה בד"כ רכבים לצעירים או שמטרתם היא חיסכון בדלק לכן גיר ידני אינו מהווה מכשול בשבלם, יש מקרים שזה בדיוק ההפך.

התעלמת מהחלק השני של ההודעה שלי. אני באופן אישי מכיר אנשים שמכרו ניסאן סאני, מיצובישי לאנסר וסוזוקי בלנו בלי שום בעיה.

emotion of motion

פורסם

ניסן סאני בלנסו וסופר לאנסר הם רכבים שגם נמכרים לצעירים

וגם המחירון שלהם הוא יחסית נמוך ככה שנפילת הערך בהם הוא לא קריטי.

כוונתי למכוניות חדשות כמו מאזדה 3/6 הונדה למינהן, קורולה הסיכוי שידניות ימכרו פה בארץ הוא קלוש.

Peugeot 306 1600 Diamond

יהלום אמיתי

פורסם

על המגאן שלי (למרות הכמויות הרבות) הידנית אפילו שמו פתק אם אני מוכר

אז אני מאמין (או יותר נכון מקווה) שבגלל המיעוט של ידניות בארץ , דווקא יהיה קל למכור

:wink:
פורסם
ניסן סאני בלנסו וסופר לאנסר הם רכבים שגם נמכרים לצעירים

וגם המחירון שלהם הוא יחסית נמוך ככה שנפילת הערך בהם הוא לא קריטי.

כוונתי למכוניות חדשות כמו מאזדה 3/6 הונדה למינהן, קורולה הסיכוי שידניות ימכרו פה בארץ הוא קלוש.

הכל נמכר גם לצעירים.

מאזדה 3 ו 6 לא נמכרות כידניות. תהיה בטוח שאם היו, אז היה להן ביקוש רב (כמו שהיה לפוקוס הידנית בזמנו).

קורולה נמכרת ידנית אם אני לא טועה.

emotion of motion

פורסם
קצת מרתיע לקנות רכב ידני חדש מהחברה, שמא הוא יימכר במחיר עלוב וגם זאת לאחר מאמץ רב.

ממש לא מרתיע.

אני קניתי את המגאן מהחברה בידיעה שכנראה שאמכור אותה יותר בזול (וגם זה לא בטוח כי נכון שהביקוש לידניות חדישות נמוך אבל כך גם ההיצע) אבל בידיעה גם שבסך הכל השימוש ברכב לא יהיה יותר יקר ואפילו יותר זול.

קיבלתי רכב מאובזר למשעי שאם היה אוטו' היה בקב' 3, הרכב יותר חסכוני בדלק (אני נוסע לא מעט וזה מרכיב) ושיפוץ גיר עולה כ 10% ממחיר הרכב במחירון כשיהיה בן 4 כך שאם משקללים את כל אלה עדיין הוא קנייה מוצלחת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

קיבלתי רכב מאובזר למשעי שאם היה אוטו' היה בקב' 3, הרכב יותר חסכוני בדלק (אני נוסע לא מעט וזה מרכיב) ושיפוץ גיר עולה כ 10% ממחיר הרכב במחירון כשיהיה בן 4 כך שאם משקללים את כל אלה עדיין הוא קנייה מוצלחת.

הרכב שלך הוא לדעתי קנייה מוצלחת,

נוח , מאובזר , וידני, כך שגם אין חסרונות של תיבה אוטו' (צריכת דלק גבוהה יותר ועלויות שיפוץ בשמיים) .

אני בטוח שגם ביד -2 הוא יימכר מהר יותר מרכב עם נתונים דומים אבל בעל תיבה אוטומטית.

A simple prop to occupy my time

פורסם

על הפוקוס של אבא שלי שמים עד היום פתקי "אתה מוכר?" (למרות שהיא נראית (חיצונית) די לא משהו)

אני יותר מבטוח, שכאשר יגיע הרגע למכור - היא תימכר מהר מאוד. למרות שהיא ליסינג לשעבר.

טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם

לפני שקניתי את המולטיפלה JTD 2005 הנהדרת שלי (רק ידנית כמובן), החזקתי יונדאי אקסנט 97' ידנית ושמורה, אותה מכרתי במהירות ובמחיר מחירון משמועה שרצה בשכונה שאני מוכר. אפילו לא הייתי צריך לפרסם אותה בשום מקום.

לא צריך לפחד או להתנצל על היותנו חובבי ידניות! עוד לא אבדה תקוותנו...

פורסם

מה שמעצבן, זה שאפילו קמור שמייבאת את מכוניות ב.מ.וו. בעלות התדמית הספורטיבית, לא מוכנה להביא את סדרה 1 וסדרה 3 עם תיבה ידנית, אפילו לא בהזמנה מיוחדת (ביררתי).

ואם כבר אני מזכיר את קמור, הנה דוגמה מצויינת לאגוזים בלי שיניים.

בחדשות ערוץ 2 במוצ"ש דני קושמרו ראיין את דן חלוץ המנכ"ל.

חלוץ הציג בפניו את סדרה 7 ואמר שהוא נהג בכזו ב 260 קמ"ש. אח"כ הוא הוסיף "בכבישים המותרים באירופה, כמובן".

עצוב שמנכ"ל קמור לא זוכר את ההגבלה האלקטרונית ל 250 קמ"ש.

בהמשך הכתבה קושמרו שואל אותו "אתה אוהב מכוניות?"

השתררה שתיקה של כמה שניות ואז חלוץ ענה "אהבות מתפתחות עם הזמן".

כמובן שמנכ"ל נמדד אך ורק בתוצאות העסקיות אל מול בעלי המניות ולא במומחיותו בתחום, אבל סתם חשבתי שחובב רכב היה נהנה הרבה יותר בתפקיד...

פורסם

ה-250 הגבלה זה יותר קרוב ל-260, ובכל מקרה יותר מ-260 "על השעון", ככה שהוא מספיק קרוב.

בכל מקרה, הבעיה היא לא ישראלית אלא עולמית - לאחרונה התחילו להמכר יותר מכוניות אוטומטיות מידניות ברחבי העולם והמגמה הזאת רק תתחזק. אפילו פרארי לא מוכרת יותר מכוניות ידניות... העולם עובר לאוטומט, אין מה לעשות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הכל נמכר גם לצעירים.

מאזדה 3 ו 6 לא נמכרות כידניות. תהיה בטוח שאם היו, אז היה להן ביקוש רב (כמו שהיה לפוקוס הידנית בזמנו).

קורולה נמכרת ידנית אם אני לא טועה.

אתה טועה ומטעה.

יובאו לארץ מספר לא גדול של פוקוס ידניות, והן "ניתקעו" חודשים ארוכים במחסני הערובה, מחוסר דרישה.

הקורולה הידנית נימכרת בשל ביקוש מצד מורי נהיגה, וגם בשל הגיר הרובוטי הזוועתי שלה.

ישראל הינה שוק קצה, וכל מכונית שמגיעה ארצה חייבת להמכר, או להגרט, רחמנא לצלן.

גם אני, לו הייתי יבואן, לא הייתי מייבא מכוניות שיש סיכוי שיתקעו במחסני הערובה חודשים ארוכים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כבר באזור שנת ה-2000 ניסה מורה הנהיגה שלי להשיג מזדה 323 ידנית (לפני עידן 3-6) ולא עלתה בידיו.

(אולי הייתה תקופה קצרה מאד שהם שיווקו אותה ידנית אבל פסקו מיד)

• תוכן חדש...