Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה טועה ומטעה.

יובאו לארץ מספר לא גדול של פוקוס ידניות, והן "ניתקעו" חודשים ארוכים במחסני הערובה, מחוסר דרישה.

הקורולה הידנית נימכרת בשל ביקוש מצד מורי נהיגה, וגם בשל הגיר הרובוטי הזוועתי שלה.

ישראל הינה שוק קצה, וכל מכונית שמגיעה ארצה חייבת להמכר, או להגרט, רחמנא לצלן.

גם אני, לו הייתי יבואן, לא הייתי מייבא מכוניות שיש סיכוי שיתקעו במחסני הערובה חודשים ארוכים.

התכוונתי שהפוקוס הידנית היתה מבוקשת כמשומשת.

emotion of motion

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
.

יובאו לארץ מספר לא גדול של פוקוס ידניות, והן "ניתקעו" חודשים ארוכים במחסני הערובה, מחוסר דרישה.

האם אתה יכול להרחיב בנושא?

את שלי חיפשתי במשך חצי שנה, מצאתי וקניתי (לפני שנה). אין לי מושג האם היא מבוקשת או לא.

לפני שקניתי, ביררתי בסוכנות פורד על חדשה ידנית (מודל 2008 ) ואיש המכירות אמר שאין סיכוי, כי הם ניכוו בעבר עם משלוח שממנו נמכרו רק 10.

לא הבנתי כמה יובאו ומה קרה עם אלה שלא נמכרו.

פעם מישהו בפורום כתב שיש בארץ 180 פוקוסים ידניות - נתון שלא נראה לי סביר, כי כבר שנה אני עוקב ב YAD2 אחרי כל המכוניות הידניות ממודל 2003 עד 2008 ולא מוצעות פוקוסים.

• תוכן חדש...