Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב עד 20000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם,

אני מעוניית ברכישה רכב עד 20000 גג.

הרכב ישמש אותי בעיקר בנסיעות לעבודה, ופה ושם נסיעות בעיקר בתוך העיר, נסיעות מחוץ לעיר מאמינה שלא יהיו הרבה.

זה בערך 20 ק"מ הלוך חזור ליום לעבודה (יוצא בסביבות 480 ק"מ לחודש כולל ימי שישי).. רק הנסיעות של העבודה...

אני מעדיפה אוטומטי, למרות שממה שהצלחתי להבין ולראות עד עכשיו כבר עדיף ידני (יותר מבחר, פחות תקלות).

חשוב לי שהרכב יהיה אמין. זה כלל ראשון, שאני לא אצטרך לבלות כל שני וחמישי במוסך. בטיחות פשוט חשובה לי :D, אני לא חוששת.

חסכוני בדלק, גם עניין חשוב. זה העיקר.

אשמח אם תוכלו להמליץ לי על רכבים לפי הקריטריונים, וגם לפי ידני/אוטומט.

פורסם

אני חושב שבתקציב כזה אופצייה טובה יכולה להיות שרייד קלאסיק עם מנוע 1.5 אוטומטית.

האוטו נחשב אמין וחסכוני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני חושב שבתקציב כזה אופצייה טובה יכולה להיות שרייד קלאסיק עם מנוע 1.5 אוטומטית.

האוטו נחשב אמין וחסכוני.

ביד 2 מצאתי רק שתי אוטומטיות, שאחת מהן יד 7 שתיהן 97'..

איפה עוד אפשר לחפש?

לגבי ידני:

מה לגבי - יונדאי אטוס/פיאט פונטו/רנו קליאו/אופל קורסה

אוטומטי:

פיג'ו 106/רנו קליאו (גם אוטו' וגם ידני)

זה מה שכרגע עולה לי..

פורסם

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כן, אבל חיפשתי בכל האזורים, כשאני מחפשת באזור הצפון, וגם כאלה בלי תמונה..

אני תמיד מחפשת באזור הצפון ורק עם תמונה...

בכל אופן, מה לגבי הקליאו? כי אני מוצאת גם קליאו B מ00 ואפילו 01 בתקציב...גם ידני וגם אוטומט...

פורסם

כשאני מחפש אוטו, אם זה ניראה כמו אקזמפלר טוב, אני מוכן לחצות את כל הארץ. יש רכבת ואפשר להגיע למרכז ודרום.

חבל להסתפק באקזמפלרים בודדים שיש בקירבת מקום או רק בכאלה שיש להם תמונה במודעה.

תוספת:

יש מציאות, כבר ראיתי מספר פעמים מכוניות שניראות נהדר ולא היה תמונה במודעה. חבל לפספס.

פורסם
כשאני מחפש אוטו, אם זה ניראה כמו אקזמפלר טוב, אני מוכן לחצות את כל הארץ. יש רכבת ואפשר להגיע למרכז ודרום.

חבל להסתפק באקזמפלרים בודדים שיש בקירבת מקום או רק בכאלה שיש להם תמונה במודעה.

תוספת:

יש מציאות, כבר ראיתי מספר פעמים מכוניות שניראות נהדר ולא היה תמונה במודעה. חבל לפספס.

תלוי לאן, אזור המרכז זה סבבה, דרומה מראשון וכל האזור כבר מתחיל להיות רחוק...

בכל אופן, מה לגבי הקליאו? מומלצת?

• תוכן חדש...