Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא חושב שזה קצה היכולת שלי, אבל אני רוצה לפחות לצאת עם משהו ביד מהבית ספר הזה, וגם שתהייה לי את האופציה להמשיך וללמוד הנדסה אם ארצה אחרי השירות הצבאי.

אני מודע לזה שהחומר שאני לומד עכשיו באוניברסיטה/מכללה לומדים אותו בשבועיים.

בסך הכול אני מאמין שאני עושה את ההחלטה הנכונה.

תודה על התשובות.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

שלום

אני סיימתי הנדסאי מכטרוניקה בהרמלין עם ממוצע של 95 ולא קיבלתי שום פתור כשבאתי ללמוד הנדסת מכונות בבן גוריון.

ביררתי וזה לא אפשרי.

וכאשר אתה מגיע ועושה קורס בסטטיקה\חוזק וכ'ו אתה מבין למה לא נותנים פתור בבאונברסיטה על קורסים של מכללה. החומר והמתמתיקה קשים בכמה רמות.

אני יודע שבאפקה יתנו לך פתורים אם זה מעניין אותך. חבר שלי לומד שם וקיבל פתורים של איזה 30 נק"ז. והוא ממש מרוצה מהמקום.

אע"פ שאני עדיין ממלץ לעשות תואר אצלנו ב BGU

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

עם כל הכבוד אפקה לא נחשב מקום על רמה. אני חושב בינתיים בכיוון בן גוריון או המכללה בחולון, עם נטייה לבן גוריון.

הבנתי כבר שאין באוניברסיטה שום הקלות, אבל הבנתי שאם מקבלים ציון גבוה במתמטיקה או אנגלית במבחני קבלה אז זה מעניק הקלות כלשהן.

בקיצרור הבנתי. ההנדסאי היה מיותר לחלוטין (למרות שאני עדיין לא מוכן לקבל את דעתו של אייל שההנדסאי לא שווה היום שום דבר, ואני כן מתכוון לחפש מקום עבודה שיממן לי השלמה למהנדס ולא חסר מקומות כאלה, צריך רק מזל בשביל להכנס אליהם)

פורסם
פיטצ': הפטורים שקיבלת הם ללימודים במכללה או באוניברסיטה?

הפטורים כמובן למוסד שבו עשיתי את ההנדסאי.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...