Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פריצת מים|פונטו 97'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בימים האחרונים,הימים נהיו מאוד חמים.שמתי לב שאחרי שאני פותח את מכסה המנוע, אני רואה את המים שבמיכל רוצים לפרוץ החוצה,ובסוף המים נשפכים דרך הסוגר(אני סוגר אותו מאוד חזק,ואני ממלא גם כן את המים קצת יותר מקו ה-MAX).

בנוסף לכך קניתי גם כן סוגר חדש, לבדוק אולי אם הוא עומד בלחץ יותר חזק מאשר הסוגר הישן,אבל בכל זאת יש לחץ יותר מדיי חזק והמים מתחילים לפרוץ החוצה ולהשפך.

מדובר בפונטו 97'

מה אפשר לעשות בנידון?:|

פורסם

שלום רפי,

עשו לי את הבדיקה הנ"ל והיה הכל בסדר.

אולי בקיץ מההתחממות היתרה, אני צריך למלא מים מתחת לקו המקס',ז"א שיהיה בין MIN ל-MAX?

פורסם

מלא מיים/נוזל קרור (רצוי נוזל קרור מקורי של פיאט "פאראפלו") רק עד קו המקסימום כשהמנוע קר.

האם חום המנוע תקין (תוכל לראות אם במכוניתך יש מד חום מנוע)?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אם אפשר לדעת מה מחיר פאראפלו?

ולא רפי,לצערי במכוניתי לא מותקן מד חום מנוע,יש רק את נורת האזהרה של החום.

ואם אכן יש חום במנוע,מה עושים במצב כזה?

תודה.

פורסם

צריך לחבר מד חום חיצוני לבדיקה או ע"י מחשב/סורק אבחון תקלות כדי לראות את חום המנוע בפועל.

אם המזגן הוא מקורי, לבדוק שמאורר הרדיאטור פועל בשתי המהירויות ובחום הנכון.

לבדוק את פעולת טרמוסטט מנוע, את הרדיאטור שאינו סתום ועוד ועוד.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...