Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

תצפה ל"תביא סיבוב" הידוע.

לך תסביר לה שאוטו זה כמו בחורה :shock:.

אם היא תקרא מה שהוא כתב פה היא תסביר לו שבחורה זה כמו בחורה "ושהסיבוב" בזמן הקרוב יהיה בעיקר של יד ימין...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

והנה הסבר מדוייק של פאולו למה אני דווקא כן מוכן להקריב את ההונדה שלי למען סיבובים מתוקים יותר של הבלונדינית שלי :lol:

אין מה לעשות.. במהלך החיים יש לעשות הקרבות

עריכה:

לפותח השירשור מזל טוב! נהג בזהירות

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

מזל טוב.

אגב, עברת באחת התקופות הכי נוחות בשנה, המלווה ייגמר לך טיפה אחרי תחילת החופש. :D

בהצלחה, ותנהג בזהירות.

אגב, אחת החובות על נהג חדש, היא להפחיד את אמא.

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם

אגב, אחת החובות על נהג חדש, היא להפחיד את אמא.

אני חושב שהוא רוצה לקבל את האוטו כשיגמר לו המלווה בלי שיעשו לא בעיות מיותרות :)

פורסם
אני חושב שהוא רוצה לקבל את האוטו כשיגמר לו המלווה בלי שיעשו לא בעיות מיותרות :)

למרות שהאוטו רשום אצלנו על שם אמא, היא לא יכולה לעשות כלום בנידון. האוטו כבר נקבע כאילו הוא מחולק ל3: אמא, אבא ואני.

ישלי כבר טאבו על חצי מהבית, זה בסדר.

ואגב, אתמול נסעתי עם אמא, וזו הייתה הפעם הראשונה שהיא תפסה את הידית מעל הדלת ואת הידית בדלת. היה לי חיוך על הפנים כמו של מניאק אחרי הפעם הראשונה שלו.

פורסם
למרות שהאוטו רשום אצלנו על שם אמא, היא לא יכולה לעשות כלום בנידון. האוטו כבר נקבע כאילו הוא מחולק ל3: אמא, אבא ואני.

ישלי כבר טאבו על חצי מהבית, זה בסדר.

ואגב, אתמול נסעתי עם אמא, וזו הייתה הפעם הראשונה שהיא תפסה את הידית מעל הדלת ואת הידית בדלת. היה לי חיוך על הפנים כמו של מניאק אחרי הפעם הראשונה שלו.

בוא אני אגלה לך סוד. כל עוד אתה לא נהג מונית או אדם זר לחלוטין, הנוסעת על ידך תגיב בפאניקה ותתפוס ברכב כדי להחזיק.

אמא שלך עד סוף ימיך תחזיק ברכב ותאמר לך לסוע לאט יותר. עם השנים גם חברה שלך תתנהג ככה. בהתחלה הכל דבש, מצחיק ומהנה, אח"כ הפחד מתגלה.

שכן22, תתחדש על הרישיון! המון מזל טוב! סע בבטחה!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
בוא אני אגלה לך סוד. כל עוד אתה לא נהג מונית או אדם זר לחלוטין, הנוסעת על ידך תגיב בפאניקה ותתפוס ברכב כדי להחזיק.

אמא שלך עד סוף ימיך תחזיק ברכב ותאמר לך לסוע לאט יותר. עם השנים גם חברה שלך תתנהג ככה. בהתחלה הכל דבש, מצחיק ומהנה, אח"כ הפחד מתגלה.

שכן22, תתחדש על הרישיון! המון מזל טוב! סע בבטחה!

פחד? מצטער, אין לי כזו מילה בלקסיקון.

למרות זאת זכורה לי המילה, אני חושב שהיא זכורה לי כי הדבר היחיד שאני מפחד ממנו, זה לאבד את הרישיון.

אמא לא אומרת לי לסוע לאט יותר, אבל היא מחזיקה ברכב. זה מה שעושה אותי מאושר.

פורסם

עד היום כשמכונית באה מולי בנתיב הנגדי ליד, אמא שלי תופסת את הידית של הרכב.

זה לא יגמר לעולם.

Hyundai accent 98 GLS

משתעלת? כן.

משעשעת? תלוי איך מסתכלים עלייה.

אבל היא שלי! :)

פורסם
עברתייייייייייייייייייייייי תודההה לכולםםםםםםםםם

מזל טוב. בהתחשב בכך שרוב התנועה זורמת במהירות הקרובה למותרת, תשתדל לא לנהוג במהירות הנמוכה ממנה ב-30%. מעבר לעובדה שזה מעצבן ביותר זה מסוכן, שכן אתה מפריע לשטף התנועה וגורם לאנשים אחרים לבצע פעולות חריגות מזרימת התנועה הרגילה על מנת לעקוף אותך. לאט לא בהכרח שווה בטוח, תזכור את זה.

ל-Carter.g:

פחד בריא (לא מהסוג המשתק) זה מה שישאיר אותך בחיים. ועוד משהו - סייג לחוכמה שתיקה - זה לא שאתה עושה משהו חריג או משהו שמישהו בפורום הזה (או בכלל) לא עשה כשמלאו יומיים לבריאת רשיונו, אבל בחייאתכ, אתה לא חייב לפרסם את זה בגלוי. זה כמו ללכת עם שלט "בעט בי" - הרמה ניידת להנחתה, הצהרת צעירות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
עברתייייייייייייייייייייייי תודההה לכולםםםםםםםםם

מזל טוב רק נהג בזהירות.

מציע לך גם לקחת קורס נהיגה מתקדמת זה יעזור לך המון.

ALFA ROMEO MITO 1.4

• תוכן חדש...