Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שען (לא שעון) טוב - מי מכיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי השרשורים עם השעונים - מסתבר שצריך לפעמים לתקן אותם.

יש לי שעון נחמד. (CHASE DURER).

עקב נפילה (יותר נכון תעופה חופשית לאורך כמה עשרות מטרים) נפלו לי הזרחנים מהמחוגים והבית של הכתר נשבר.

הייתי אצל היבואן (שהבנתי שכבר נעלם מהעולם וטוב שכך) והוא הציע להדביק לי את הכתר עם דבק 3 שניות..

אז אני מחפש שען שידע מה הוא עושה וגם שיהיו לו חלקי חילוף ולא יתעסק עם דבק.

המיקום יכול להיות בכל איזור המרכז ואם יש מישהו טוב מהצפון - גם זה בא בחשבון.

תודה מראש.

פורסם

יש בנתניה חנות שעונים שכתבתי עליה כאן פעם ושאני מאוד אוהב: אסטרל.

איך המעבדה שלהם? האמת - אין לי מושג.

מצד שני, יש לי תחושה ממש חזקה שתקבל שם שירות טוב ושלא תתאכזב מהתוצאה הסופית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

פרקש - שענים וצורפים

רחוב י.ל פרץ 4, רמת השרון (ליד המשטרה)

03-5403395. מומלץ בחום

corner_grey1_left_big.jpgcorner_grey1_right_big.jpg

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אם אתה מוכן ממש להצפין,יש אחד בעיר מגוריי (צפת),שעוני אריה

תותח אמיתי.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ת"א, אלנבי 120 (בין הפאלאפל לקונצרן של אבי סופר), יש פסאג' שבתוכו יושב שען "של פעם". להיכנס לחנות שלו זה כמו מנהרת הזמן עם דאג וטוני. עושה עבודה חבל"ז.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תודה לכם.

הענין שזה לא שעון אנאלוגי ישן אלא חדש.

אני אבדוק את האפשרויות בכל מקרה ונעדכן לטובת השאר.

פורסם
יש בנתניה חנות שעונים שכתבתי עליה כאן פעם ושאני מאוד אוהב: אסטרל.

איך המעבדה שלהם? האמת - אין לי מושג.

מצד שני, יש לי תחושה ממש חזקה שתקבל שם שירות טוב ושלא תתאכזב מהתוצאה הסופית.

מומלץ, לקוח קבוע של החנות!

מרוב שאני קבוע, יש לי את הפלא של אחד המוכרים שם, אם תרצה לחסוך זמן אני יביא לך את המספר ובמקום להגיע, יגידו לך אם בכלל אפשר לתקן וכו'.

זה נכון

פורסם

אבן גבירול 164 , מקום קטן ומאוד ותיק.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

לקס שעונים באלנבי ת"א (חפש כתובת מדוייקת בגוגל) השען הכי מקצועי שנתקלתי בו ובעל יכולת להשיג חלפים "בעייתים" אני מטפל בברייטלינג שלי רק אצלו.

גם לחנות "כל טיים" ברחוב ירמיהו 6 בת"א יש שען טוב אבל המחירים לא זולים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בקניון בקרית אונו, ישנו שען בשם "אייזיק".

מקצועי ביותר, כדאי לנסות אצלו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

מחפש שען, אך באמת שען טוב שמכיר יודע ועובד על שעונים מכנים ישנים, יש לי שעון כיס ישן שזקוק לטיפול.

אז באיזור מרכז ת"א/חולון/בת-ים מבוקש שען מומחה, להמלצות על סמך ניסיון אישי (מי שתיקן שעון מכני כמו של פעם אצל שען מסויים) הודה.

נ.ב

את השען הזה http://www.portnoyclocks.co.il/ מישהו מכיר, לפי הפרסומת הוא משהו, אך פרסומת כל אחד יכול לעשות לעצמו.

פורסם

נסה את שעוני אמיר בחולון , רכשתי שם בשבוע שעבר שעון וקיבלתי את הרושם שמדובר בחנות של הדור הישן עם הרבה וותק ומקצועיות.

אני באופן אישי אוהב לקנות מעסקים קטנים משפחתיים שרואים שהם מקצוענים בתחומים וחיים ונושמים את התחום במשך עשרות שנים.

עדיף מרשתות שהתנפחו , כמו אסטרל, שהייתי לקוח שלהם במשך שנים וכעת הם מוכרים במחירי פרימיום ולא ששים לבצע תיקונים שלא שווה להם להתעסק איתם. (למשל החלפת גוף בשעון, אמרו לי :עזוב, תקנה חדש).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כנ"ל - שעוני אמיר בשדרות דב הוז בחולון .

ידע ושירות מעולה , אנו קונים ומתחזקים שעונים איכותיים שם .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אייל & אייל, תודה

אני מכיר את החנות (למעשה אבי אף שירת איתו בצבא) וגם קל לי להגיע אליה.

יפה שהוא מתחזק שעונים איכותיים, אך אני מדבר על שעון מכני מהתקופה שבה הדינוזוארים הסתובבו בשטח (טוב, קצת הגזמתי), והבעיה עם הרבה שענים היום שהם יותר אלקטרונאים מאשר שענים.

אז מאיזה סוג אמיר? - שען או אלקטרונאי?

פורסם

ראה המלצתי על פרקש ברמת השרון

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...