Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שען (לא שעון) טוב - מי מכיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפתח תקוה מול תחנה המרכזית יש חנות שעונים של בלו. לא זוכר את שם החנות.

בלו עצמו נראה כבן 60 אבל הוא הרבה הרבה יותר מבוגר.

אחד התחומים שהוא מתמחה זה שחזור שעונים ישנים.

למרות שכרגע יש לי על היד IWC והוא לא הכי הכי אצלי, השעון שהכי יקר לי הוא שעון של סבא שלי שהוא חיקוי רוסי של דוקסה.

לך תמצא לזה חלקים.

בלו הצליח לשחזר לי את המנגנון לדיוק מפליא. לא נראה שחדש הוא היה ככה.

מומלץ, לפני שהוא יפרוש לגמרי. הוא לא בריא במיוחד לאחרונה.

פורסם
אייל & אייל, תודה

אני מכיר את החנות (למעשה אבי אף שירת איתו בצבא) וגם קל לי להגיע אליה.

יפה שהוא מתחזק שעונים איכותיים, אך אני מדבר על שעון מכני מהתקופה שבה הדינוזוארים הסתובבו בשטח (טוב, קצת הגזמתי), והבעיה עם הרבה שענים היום שהם יותר אלקטרונאים מאשר שענים.

אז מאיזה סוג אמיר? - שען או אלקטרונאי?

לפי הכלים שהיו שם , כנראה יותר שען מאלקטרונאי.

אני קניתי שם שעון חדיש של TISSOT במחיר מצויין. הכי זול בארץ. מקווה שלא אצטרך לחזור לשם מעבר להחלפות סוללה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לקס שעונים באלנבי ת"א (חפש כתובת מדוייקת בגוגל) השען הכי מקצועי שנתקלתי בו ובעל יכולת להשיג חלפים "בעייתים" אני מטפל בברייטלינג שלי רק אצלו.

לקס, לקס ועוד פעם לקס.

אני מהמר שחצי אם לא כל השמות שמוזכרים בשרשור מתקנים בפועל אצל לקס, למעט תיקונים קלים.

אימפריה, עובדים אצלו 3 שענים פרט לו עצמו. חלפים, ידע, דייקנות ושרות.

נמצא ברחוב רמב"ם 24 ת"א (קרוב מאד לאלנבי), 03-5162494

רק לאחרונה שיקם לי שעון קיר ותיק. כבר פועל אצלי שבועות אחדים בדיוק מדהים. צריך להבין שהנ"ל אחרי 3 שענים שניסו להביא אותו למצב תקין ונכשלו.

אכן יודע להשיג חלפים (נשברה אצלו בטעות שמשה של השעון והוא הצליח להחליפה במקורית חדשה).

מה שכן, הוא לא זול, אבל שווה כל שקל.

חוץ מזה, להגיע אליו צריך קטנוע או תחבורה ציבורית.

יוסי

• תוכן חדש...