Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה באיתור בעליי רכב. DUSTER

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

באיזור מגוריי עומדת כבר הרבה שנים PLYMUTH DUSTER במצב לא כ"כ גרוע.

כבר תקופה ארוכה אני מנסה לאתר את בעליי הרכב, והפעם החלטתי שאני הולך על זה עד הסוף, השארתי פתקים על הרכב. ופתקים בלובי הבניין שהרכב חונה בו.

השלב הבא הוא לפנות לדיירי הבניין אחד אחד ולנסות לאתר את הבעלים, מה שלא נראה לי שיעבוד מפני שרוב דיירי הבניין הם אנשים מבוגרים,

אילו עוד הצעות יש לכם לאיתור בעלים ???

תודה רבה.

קו---------------------------------------

פורסם

האם מדובר על רכב בצבע צהוב באיזור ת"א (מיקום מדויק בפרטי, אם תרצה) ?

אם כן, דיברתי עם הבעלים לפני כ 10 שנים ויותר, עוד כשמצבה היה טוב יותר והיא לא עמדה על בלוקים, שככה נדמה לי שהיא עומדת עכשיו. הוא טען שהוא יבא אותה אישית מארה"ב כעולה חדש או סיפור דומה, ואין לו שום כוונה למכור. אז היתה לו גם חיפושית גרמנית שבה היה נוסע יום יום. הוא גר בקומה הראשונה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אם מדובר ברכב שבארלוזרוב פינת הלסינקי,

כמה אנשים כבר דיברו עם הבעלים וניסו לשכנע אותו למכור.

עד היום הוא מסרב והרכב עומד על בלוקים.

Cadillac Deville Convertible 1970

2007 Ford Explorer

Chevrolet Suburban K2500 1999

פורסם

שלום חברים. ותודה על התגובות

זה הרכב המדובר...

נראה לי שאני אתן לזה עוד צ'אנס אחרון ונקווה לטובה,

:)

קו---------------------------------------

פורסם

אם הוא ידבר איתך זה כבר הטוב ביותר שיכול לקרות בשבילך לגביי הרכב.

אבל מצד שני לך תדע יכול להיות שתיפול עליו ביום טוב קח כבר כסף מזומן שלא יתחרט אחר כך. קומה ראשונה הדלת מימין.

פורסם
קומה ראשונה הדלת מימין.

נתנו לך את הטיפ הכי טוב שיש לאנשים פה להציע וזה המיקום של בעל המכונית, הפעולה הבאה מאוד פשוטה לגשת אליו ולדבר אל ליבו...

ומן הסתם בהצלחה!!

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...