Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחינו חזרו הביתה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תיראו את הסירטון הזה

אני ראיתי אותו ונהיה לי שוק אחושרמוטה

זה נתן לי משמעות לחיים ונתן לי רצון להיות קרבי

פורסם

אכן תמונות קשות!

כל העם משתתף בצערם של המשפחות השכולות.

אני וחברי ליחידה (כוח 100 :lol: ) השתתפנו בהעברה של העצורים הפלשתינאים מכלא קציעות אתמול ובדרך שמענו באוטובוס על הפיגוע ובאותו רגע כל האסירים שמחו!

זה היה אחד הדברים המרגיזים ביותר שראיתי בכל חיי :mad: !

באותו רגע היה בא לי להשתגע ולרסס את כולם שם :twisted:

ולבסוף הם החליטו משום מה לשתוק :shock: כלומר מהפחד שמה שיקרה להם בזמן הקרוב עד להגעה של המחסום (מה שעוזי גז יכול לעשות) :onfire:

אלעד.

נינג'ה לבנה!

פורסם

לירן, הקובץ אמור להיות קטן. אתה גם צריך להיות מחובר לאינטרנט שאתה מפעיל אותו.

את הקובץ אפשר להפעיל עם WINAMP (משום מה - היום שניסיתי להפעיל אותו, הוא לא עבד...)

פורסם
היה נשאר שם!

תבינו שהוא היה מופסד בהימורים וחייב ים כסף לעולם תחתון! יש 2 גירסאות שאומרות שהוא הלך למכור מידע על הצבא והשנייה אומרת שהוא סחר בסמים!

הבן אדם נכנס רזה ויצא משם שמן--איך תסבירו את זה???!!!!!

אלחנן טננבוים= מלשין!

רגע רגע רגע רגע......

לפני שאתם מעלילים על האדון הנכבד (אחרי הכל - אל"מ במיל') כל מני סיפורים, שמועות ומעללים, תמתינו לתשובות האמיתיות מהגורמים הרשמיים, ואל תאמינו לכל פיפסים ושמועות שכתובות בעיתון.

הראל.

אני יודע שהוא היה מהמר מאוד כבד וחייב המון כספים, הוא היה חבר טוב של אבא של חבר שלי.

פורסם
היה נשאר שם!

תבינו שהוא היה מופסד בהימורים וחייב ים כסף לעולם תחתון! יש 2 גירסאות שאומרות שהוא הלך למכור מידע על הצבא והשנייה אומרת שהוא סחר בסמים!

הבן אדם נכנס רזה ויצא משם שמן--איך תסבירו את זה???!!!!!

אלחנן טננבוים= מלשין!

רגע רגע רגע רגע......

לפני שאתם מעלילים על האדון הנכבד (אחרי הכל - אל"מ במיל') כל מני סיפורים, שמועות ומעללים, תמתינו לתשובות האמיתיות מהגורמים הרשמיים, ואל תאמינו לכל פיפסים ושמועות שכתובות בעיתון.

הראל.

אני יודע שהוא היה מהמר מאוד כבד וחייב המון כספים, הוא היה חבר טוב של אבא של חבר שלי.

בין מהמר כבד לבין סוחר סמים/מרגל/מלשין יש "קצת" הבדל...

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

תמונות מאוד קשות , בהחלט.

אבל איך הגיע סרט משטרתי לנט? :?

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם
תמונות מאוד קשות , בהחלט.

אבל איך הגיע סרט משטרתי לנט? :?

תתפלא, אבל הסרטון הזה הוצג באתר של משרד החוץ (!)...

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תוכן חדש...