Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ושבוע טוב, רציתי לדעת כמה דברים בנושא צריכת שמן מנוע,

האם זה תקין שאחרי כ7000 ק"מ האוטו יצרך כ1.2 ליטר שמן מנוע 20/50 ? אני רוצה להבהיר לכולם שאין נזילות שמן מתחת לאוטו וגם אין פליטת עשן לבן/אפור/שחור/כחול (או כל צבע אחר)

ובקשר לסל"ד

האם סל"ד שרוקד לי קצת בסרק באזור של 10 הוא לא יציב האם זה מראה בעיה של לילכוך או פיח במזרקים? או בעיה אחרת? רק לאחרונה זה קרה לי וגם קרה לי פעם אחת שהמד סל"ד נתקע לי על 25 ולא ירד ורק לאחר כמה רגעים של נסיעה זה חזר לנורמה.

תודה רבה

peugeot 106 95' 1400

פורסם
שלום חברים ושבוע טוב, רציתי לדעת כמה דברים בנושא צריכת שמן מנוע,

האם זה תקין שאחרי כ7000 ק"מ האוטו יצרך כ1.2 ליטר שמן מנוע 20/50 ? אני רוצה להבהיר לכולם שאין נזילות שמן מתחת לאוטו וגם אין פליטת עשן לבן/אפור/שחור/כחול (או כל צבע אחר)

צריכת השמן תקינה לרכב בשנה הזו .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

• תוכן חדש...