Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יאללה מברוק !

לפעמים לא חושבים על הדברים הקטנים שיכולים לעזור ( כמו איטרנט שאתה יכול להשתמש בה לכל דבר :) )

יאללה עכשיו תגיד לי מה השעה ? :lol:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קנה ברייטלינג.

אל תקנה ברייטלינג ( מבין הדברים שאני משוגע עליהם זה שעונים ) ...

אבל המערכת של הרייטלינג שיש לי נדפקה .. החזירו לחברה ועלתה לי הון לתקן .. והתקלקלה עוד הפעם ( משהו במערכת ) .. ואין סיכוי שמישהו יתקן ( תמיד יגידו לך נשלח לחברה שזה אומר בוכטה של כסף ! )

גם אני אוהב שעונים, יש לי כבר כמה ממש טובים.

עכשיו אני עונד Franck Muller Long Island, קניתי לפני 3 חודשים.

Піскун Святослав Михайлович

פורסם

יאללה סקר איזה שעון יש לך :

לי יש 5 שעוני Swatch 8) אחלה חברה.

G-Shock 1 לטירונות :lol:

ו OMEGA 1 כמו של ג'יימס בונד שאני לא לובש כי הוא עולה יותר מאלפא סוד ( :wink: ).

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

שעונים?

מה כל כך יפה בשעונים?

כל היקרים האלה סתם מאעפנים...

אבל...

3 OMEGA תמיד נמצאים אצלי ואני מחליף ביניהם...

אחלה שעון..

למרות שהייתי מעדיף את ה SEIKO החדש, זה שנראה עם השעונים השקועים האלה...

נראה, אולי בעתיד, כשנחסוך קצת כסף...

אני לא ממש מחשיב את כל ה G-SHOCK וה"דיזל", GUESSים וSECTORים שיש לי סתם זרוקים... ישנים, חדשים... צריך פעם אחת לעשות סדר ולהפטר מהכל...

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

אם כבר מנצלים את השרשור הזה לסקר שעונים...

אני לא מבין מה כל הקטע של שעונים, לי יש שעון שקניתי רק בשביל הצבא, ואם לא הייתי כזה מבולבל ומפוזר כבר מזמן הייתי מעיף אותו לקיבינימט...

אני מעדיף להשקיע את מיטב כספי על דברים הרבה יותר חיוניים... ממתקים, סיגריות, טיולים, ובקרוב גם אלפא סוד...

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

האחרון שלי הוא פרנק מולר, הבא יהיה אודמר פיגה (רויאל אוק).

חוץ מזה יש לי קרטייה, בריגה, רימונד וייל וזניט.

יש גם סקטור, טימברלנד וגם סווטש אבל אותם אני כבר לא עונד.

פורסם
אם כבר מנצלים את השרשור הזה לסקר שעונים...

אני לא מבין מה כל הקטע של שעונים, לי יש שעון שקניתי רק בשביל הצבא, ואם לא הייתי כזה מבולבל ומפוזר כבר מזמן הייתי מעיף אותו לקיבינימט...

אני מעדיף להשקיע את מיטב כספי על דברים הרבה יותר חיוניים... ממתקים, סיגריות, טיולים, ובקרוב גם אלפא סוד...

הראל.

יש אנשים שאוהבים שעונים- כמו שאתה אוהב אלפא סוד, אני אוהב שעונים.

פורסם

אחלה שרשרור...

פעם לא יכולתי לחיות יום בלי שעון, בהיותי ילד, אבל אני מסתדר כבר כמה שנים בלי, עם לפאפונים... כרגע יש לי שלושה שעונים:

CASIO שחור קטן כזה, ישן, הדגם הפשוט פשוט פשוט... מצאתי אותו בים, בגיל 15, בחורף אחרי סערה, ובקיץ מצאתי אותו שוב מאחורי המיטה - עדיין עובד! אז לקחתי לטירונות...

SEIKO- מצופה זהב אם אני לא טועה, שנים שלא הוצאתי מהמגירה, ענדתי רק איזה פעם-

פעמיים לארועים מיוחדים

CASIO G-SHOCK DW6600 - שקיבלתי לאחרונה ליום הולדת, ואני לא עונד, אבל ברגע שאני מתגייס (עתודאי טכנולוגי :oops: ) יעשה בו שימוש נרחב...

לדעתי שעון די פשוט, ודי מכוער בשל גודלו אבל בהחלט חזק מאוד.. איכות הרכבה יפנית :wink: אגב, מה דעתכם עליו? אני לא אעלב :D

img1046357484.jpeg

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

slow sprinter, זה שעון מצויין לצבא! זה דומה לשלי (שלי יותר חדש), הוא מאוד מאוד עמיד ! ובגלל שהוא פשוט לא יכאב לך מכל מכה ושריטה שתקבל (ואתה תקבל בצבא).

ראיתי הרבה אנשים שהשקיעו וקנו לצבא ג'י שוק משוכלל ויקר, שמרו עליו כמו מטורפים והתבאסו מכל מכה...

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

TAG,תודה.

(ביננו...יותר קל לכוון מקסיו ג'י שוק..)

אני צריך לעבוד חודשיים בשביל המכסה ביוב ליד הזה :cry:

אני לא ממש מחשיב את כל ה G-SHOCK וה"דיזל", GUESSים וSECTORים שיש לי סתם זרוקים... ישנים, חדשים... צריך פעם אחת לעשות סדר ולהפטר מהכל...

רוצה את הכתובת שלי?

:roll:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

אבא שלי קנה לי ברייטלינג לשיחרור.

הייתי כולי חיוך אחד גדול ירדתי במדרגות דפקתי אותו בקיר הורדתי חצי קיר והזכוכית נשרטה

שלחתי לתיקון אבא לא אהב את המחיר אבל מה שבטוח מעכשיו אני נזהר מקירות .

ואני מסתובב עם ה- CAMEL TROPHY ביום יום :)

8)
פורסם

באירועים עם ברייטלינג כרונומאט (יוקרה בסיסי). ואני חייב לציין שזה מגעיל אותי שלרוב כאן גם יש :? (סתם אני לא מתפלא, ברייטלינג נמכרים כדרך קבע בכ30% פחות ממחיר המחירון אז צפוי שרבים ירכשו אותו).

כיום אני חושב להחליף לשעון של סאבארו אם אני אצליח למצוא אחד :roll:

http://www.montresbarro.ch/

לצערי האתר לא ממש פעיל כרגע (מן הסתם בגלל שהם הצליחו למכור את כל היח') ובמציאות השעון נראה מהמם

Sbarro.jpg

Sbarro_03.jpg

פורסם

לי יש סייקו אחד,מהדגמים הפשוטים

ג'י שוק שאיתו אני מסתובב רוב הזמן

והיה פעם גם אספריט אבל הלך לעולמו

מקווה בעתיד לקנות סייקו ספורטורה 8)

חולה על השעון הזה!

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אין על השעון שלי! מדוייק, קל לכוון אותו, מראה את השעה ברור מאוד אפילו עם תאריך !!!

אפשר גם לדבר איתו... :wink:

Nokia 6100

(מה עכשיו גם שרשור פלאפונים?!?...)

enhancements_skr_304_pop.jpg

• תוכן חדש...