Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי רכב אוטומטי פיאט פונטו 1300 שנת 2001 יד 2 160000 קמ"ש דגם s 75 .הבחור שדיברתי איתו אמר לי שהרכב הוא מחברה("אמיוס ישראל") שמתעסקת במחשבים (זה רכב שלו והוא עובד שם).המחיר שהוא דורש הוא 18000 וזה סופי לאחר שהוריד כבר מ22000 .אני עדיין לא ראיתי את הרכב והשאלה שלי אם כדאי לראות או שיש כאן סיפור והאם אי אפשר לראות את זה בבדיקה במידה ואני ירצה.לגבי המחיר האם המחירון משתנה אם קונים אוטו מחברה והאם המחיר סביר וכדאי?

פורסם

לדעתי בלבלתם קצת את הדגמים.

השאלה שלך קצת מוזרה. מה זה יש סיפור? אולי הפרטים שמסר לך נכונים ואולי לא. אנחנו דרך הפורום בטח לא יכולים להגיד לך בוודאות. עד שלא תבדוק לא תדע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין כזה דבר S75 עם גיר שאינו ידני. לפחות לא בארץ.

החל משנת 2001 שווקו בארץ דגמי הדור שני (ספייס), ובמקרה שלך מדובר ברמת גימור ELX עם גיר רציף.

!AWDSOME

פורסם

הדגם האוטמטי של הפונטו הוא די מוצלח וחסכוני מאוד.

ההגה החשמלי בעל המהירות המשתנה יקר מאוד לתיקון במקרה של תקלה (ואם יש תקלות רציניות הן קורות שם לפעמים)

גם הגיר לא זול לתיקון - אבל אינו ידוע כבעייתי במיוחד ותקלות בו אינן שכיחות.

לסכום - יש להוריד מהמחיר עקב עבר בחברה (עושה רושם שכבר הורידו) ולבדוק את הרכב במכון בדיקה טרם הקניה.

בהצלחה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...