Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ובכל זאת צריך להיות פתוח לשינויים.

תאמין לי שאני מאוד פתוח לשינויים (הייתי בין הראשונים לקנות את הטנדר של קאיה ב 94' ולפני שנתיים קניתימחרטה וכרסומת סיניים) אבל מוצר מורכב כמו רכב מודרני יש לי פחות כלים כדי לחזות את התנהגותו לאורך זמן ולכן מעדיף ללמוד מניסיון של אחרים לפני שאשקול לשים את כספי עליו (וירידת הערך לא מעניינת אותי כי ממילא אני גומר רכבים).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חצי שנה ו 40,000 ק"מ החזקתי את הנבלה עד שהיבואן התקפל ולקח אותה תמורת החזרת מלוא הסכום ששולם עליה.

האוטו לא עבר יותר מ 2000 ק"מ בלילהיכנס לכיוון בלמים (מושכים בצורה נוראית כל פעם לצד אחר ודוושה שלא מחזיקה לחץ).

למרות שהחליפו כל דבר אפשרי במע' הבלמים הם לא התגברו על זה ובאחת הפעמים כשדרשנו בדיקה של מכון לתקינות בלמים הוא התקשר להגיד שהוא א עבר במכון אחד והוא הולך למכון אחר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
הבעיה היא שהמנטליות של סינים ושל גרמנים היא שונה, לכן גם הגישה לפיתוח מוצר חדש היא שונה..

וסינים תמיד ידעו לעשות מפרטים מאוד מפתים למוצרים שלהם, אך המוצרים שלהם בדרך כלל לא איכותיים ולא עמידים לאורך זמן..

זה מה שאמר לי מנהל בחברת סימנס הגרמנית שנפגשתי איתו השבוע בנושא רכישת מודולים לתקשורת סלולרית,

כאשר הצגתי לו את המפרט של המתחרה הסיני שעולה חצי מחיר.

כמובן שהוא התמקד בתהליך הפיתוח, ה QA המחמיר מאין כמוהו שהמוצרים עוברים, איכות ההרכבה והדיוק ואת העובדה שהסינים לא נותנים לעובדות כמו קניין,עמידה בתקנים שונים ונהלים נוספים, לעמוד בדרכם להוצאת מוצר.

לשכנע אותי הוא לא היה צריך, אבל הייתי חייב לעשות לו את ההצגה הזאת כדי להוריד אותם במחיר :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

התמימות של המכוניות האלה מפחידה אותי.

בעולם האופנועים יש את החברות "זונגשן" ו"ליפאן" שנמכרות בישראל ונחשבות לאופנועים בתת רמה של ממש.

עוד לא יצאת מהסוכנות כבר האופנוע מתפרק.:lol:

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

• תוכן חדש...