Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בחור חביב שמציע למכירה את הסאב VEGA-12D4 טוען שהוא חדש והכול בסדר

עד לפה הכול בסדר , אך החלטתי לשאול ולעלות פה את הנושא האם ייתכן שהוא יידרוש על הסאב 3500 ש"ח? :roll:

אני ישמח לתגובות ממביני עיניין

והכול ברוח טובה:wink:

בתודה מראש

:roll:

פורסם

ככה הוא נמכר בחו''ל: http://www.sonicelectronix.com/item_12082_Cerwin-Vega+Vega+124.html

לדעתי המוכר קצת הגזים...

ב-3.5K אפשר להביא כבר את הסטרוקר של סרווין שזה הסאב הכי חזק שלהם:

http://punch-s.com/index.php?sid=1438&lang=he&act=ecommerce&cat=1060&id=3656

בתקציב קטן יותר אפשר להביא סאבים יותר טובים כמו IDMAX, AA CHAOS וכ'ו.

Head unit: Alpine 9855 Amplifiers: Sundown 100.4, Sundown Audio 1000D Component: Hertz MLK165 (Mille) Subwoofer: IDmax 12

Seat Leon 1.8 20VT

פורסם

3500 ? גניבה לאור היום

לזה:

vega12d4.jpg

קניתי בשנת 2001 בערך ישירות מאוטופארט חדש חדש באריזה ואם אני לא טועה הוא עלה 2000 שח.

בשיא הטימטום מכרתי אותו אחרי שנתיים בערך, ב 1000 שח

התגלגלתי כמה שנים עם ה-ר-ב-ה סאבים שאף אחד מהם לא סיפק אותי ושוב מצאתי לפני שנתיים בערך אחד משומש שהיה נראה ממש חדש ועלה לי ~900 שח כולל תיבה

הסאב הזה נמכר כמשומש במחירים של 800-1000 שח לפריטים שלא נראים משומשים כמו השנה שבה הם יוצרו

ראיתי המון מודעות בהיסטוריה של המכירות פה שכולו דוברו על סכומים כאלו של 1000~ שח

אני התמכרתי לסאונד ולעוצמה שלו, הוא גם כלכך נציל שלא צריך תחנת כח כדי להזיז אותו.

אגב, הוא (12" 142.9DB) ואחיו הגדול (15" 145.7DB) עשו "שמות" באחת מתחרויות ה SPL שהיו בארץ(אגב, זה נשבר מאז ?)

כרגע הוא אצלי בפונטו ואני נמנע מלהגביר אותו יותר מידי כי אחרת האוטו מקרש כלכך שזה הורס את המוזיקה (שבוקעת מרמקולים של 3.5" :D )

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
145db של פעם זה כמו 135 של היום:-)

לפי מה? האוזניים שלך? חלס שטויות.

סאב מצויין. חזק. ומדוייק. ונציל במיוחד!

אבל ב3500. שקל שילך לחפש את החברים.

אתה יכול להביא 90% מהסאבים בארץ. במחיר הזה. וחלק גדול חדש!.

חדש! אבל אני מדבר על חדש. לא שווה יותר מהקביל בדגם החדש. (עם החדש נמכר ב 1200.ש"ח. אז גם הוא.)

אבל עם הוא משומש הוא שווה פחות. בין 700-1000 וזה לפי המצב שלו.

ואיזה תיבה אתה מקבל אותו איתו.!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בלי תיבה.

הוא טוען הביא אותו מחו"ל וכל זה.

טוב תודה עכשיו אני בטוח שאני לא הוזה וזאת חוצפה ואף טיפשות שהוא מבקש את המחיר הזה.

הנה העתק לשיחתנו בה"פ

ביני לבין חבר הפורום yossi-X-R-3-I

הגולפנית כתב:

ערב לילה טוב לך ידידי ...

בנוגע לסאב

מה זה חדש? עוד בקופסא שמור ומשומר הכול תקין ופיקס?

כמה דורש?

הסאב במצב חדש אחד לא הופעל מעולם תקין הבד חדש

שמור בקנאות אתה מוזמן לבוא לראות,נדיר ביותר.

3500 ש"ח לסאב

user_offline.gif

פורסם
לפי מה? האוזניים שלך? חלס שטויות.

.!

בוא נעשה השוואה עם ה-145DB האלה ו-BTL. סבבה? ה-BTL הוציא (בבדיקה זריזה) 143.2DB במאזדה(!!!). תשים את ה-VEGA מצידי על הדשבורד ונבדוק.

גולפנית - אתה לא רוצה? אל תקנה. אתה לא חייב לפרסם שיחות אישיות בינך לבין המוכר. זכותו המלאה לשים תג מחיר גם של 50K על הסאב. למה? ככה הוא רוצה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שומאכר ידידי

אני לא שם את השיחה בכדי לפגוע בו וגם אמרתי לו שלדעתי זה מחיר לא הגיוני ואיחלתי לו את בירכתי במכירה.

ואני שם שיחה בכדי להדגיש את החוצפה של אנשים ואנחנו הרבה מדברים על "רמאים" למינהם וכ"ו

וכן שומאכר אם כל הכבוד הפורום נועד לעזור ולסייע 1 לשני ואף לכאלה שלא מבינים

וכחבר פורום אני חושב שזה ראוי לעדכן בכדי שאיזה "ילד" שהתלהב ממה שהוא כתב וירכוש אותו ולמעשה נפל בפח.

אז אני לא בא לפגוע באף 1 כמו שאתה מברר דברים ושומע אמת ודברים בכדי לסייע לך בפורום אז אני גם מעלה נושא כזה או אחר.

ואני חושב שאני צודק.

פורסם

אם אתם מתווכחים כל כך אז אולי מישהו יסביר לי כי אני מרגיש מפגר.

הסאב עולה בחו"ל חדש 80 דולר :roll:

מה הוויכוח, אם הוא רוצה עליו 3500 שקל משומש אז אין לי מילים כדי לתאר את החוצפה!.

:cry: !!SOLD!!

פורסם

מה חוצפה בזה? פתחת שירשור אם המחיר מוצדק, אמרו לך שלא, ובזה נגמר העניין. אבל לשים את השיחה ביניכם?! לדעתי זו חוצפה, בלי לפגוע בך אישית כמובן.

וכמו שאמרתי מקודם, הוא יכול למכור את הסאב באיזה מחיר שהוא רוצה. גם אני אם אני ארצה, אני יכול לתת מחיר מופרז ככל העולה על רוחי על הסאב שברשותי. נו ו-? אני חוצפן? ממש לא. זה מה שאני החלטתי, מוצר שלי. זה שהוא הגזים עם המחיר, שוב, זה נכון. אבל מפה ולהגיד חוצפן, ולפרסם את השיחה ביניכם, זה לא יאה. רמאים יש בכל מקום. בשביל זה יש את הפורום הזה, כדי לשאול שאלות (כמו שאתה עשית) ולא ליפול בפח.

אבל איך אומרים? פראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני דווקא מצדיק את גיא [שומאכר].

זכותו הלגיטימית של כל אדם לדרוש במכירת ציודו ככל העולה על רוחו, זהו שוק חופשי.

שומה על כל אדם, בעת רכישה פוטנציאלית, לבצע שיעורי בית קודם לכן.

פורסם
חדש ב-800 שח.

http://www.alexsander.co.il/product.aspx?p_id=9755

סאב נחמד נישמע טוב

באותו מחיר לך כבר על ה-HED

זה ביכלל לא אותו סאב כמו בקישור

ואין בכלל מה להשוות אותו ל HD

פורסם

שומה על כל אדם, בעת רכישה פוטנציאלית, לבצע שיעורי בית קודם לכן.

+1.

יש ביד שנייה (של הפורום, אתרים למיניהם) המון מודעות בהם דורשים מחירים מופרזים ולא מחוברים למציאות. שיעורי בית הם בגדר חובה.

לא פעם ולא פעמיים ראיתי מודעות של ציוד משומש שמתומחר במחיר גבוה יותר ממחיר חדש בחנות, ולצערי גם הת'רד המדובר הוא דוגמה לכך. :?

דווקא שבוע שעבר נתקלתי במודעה מצחיקה, מישהו פירסם רמקולים של פיוניר למכירה אמר שהם נקנו בארה"ב, שהם דגם אירופאי ולא סיני ועל הרמקול עצמו רשום made in mexico :lol::lol::lol:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כן וכמו אלו שמביאים פה סירטונים איך הם הרעידו את השכונה אבל שהם מוכרים "בקושי עבד" "קיבל 4 RMS"

• תוכן חדש...