Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

יצא לי לנסוע על הונדה סיוויק ממש שמורה שנתון 98 אני חושב ונדלקתי על האוטו חשבתי להתחיל לחפש לי גם דגם כזה.

רציתי לדעת מחלות של ההונדה, איזה מנוע הכי מומלץ מכל מה שקיים בשוק, אני מתכוון לדגם שהתחיל בשנת 92 (הונדה שפיץ אני חושב).

תודה לעוזרים.

פורסם

לי היה את הדגם המדובר,

השנתונים הכי מוצלחים הם המודל משנת 96 עד 2000, מנוע 1.6 125 כ"ס.

חסרונות: נוחות נסיעה בינונית, אחיזת כביש בינונית, הפח אינו חזק (בתאונה של 30-40 קמ"ש, הפח ממש מתקמט - מניסיון שלי), צפופה מאחורה, תא מטען קטן יחסית למתחרות.

יתרונות: צריכת דלק נמוכה יחסית למתחרות, ביצועים טובים (נתון יצרן 9.2 מ 0-100 בגיר אוטומט, 8.5 בגיר ידני), זול לאחזקה.

תבדוק את הדגם שאתה קונה, כי כסטנדרט הרכב הגיע ללא ABS וכריות אויר, יש דגמים המגיעים עם 2 כריות אויר ו ABS כתוספת.

כיום הרכבים האלו נמצאים בעיקר אצל צעירים שרק הוציאו את הרשיון, ממליץ לך לבדוק טוב טוב את הרכב שאתה קונה, נדיר למצוא רכב שמור.

מחלות שיש לרכב? לא זכור לי משהו מיוחד, הרכב מאוד אמין.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

כמעט כל מה שרשמת פה לא הורגש ברכב שנסעתי בו מרוב שהוא שמור.

אני יודע שהבעלים השקיע בו המון, מבחינה חיצונית ומנוע.

יש לו אנג'ל אייז, קסנון, דיוידי, ג'אנטים, הנמכה, הקשחה, נסענו היום בכביש מלא במפרים והוא עולה אותם על 70 בלי להרגיש אותם בכלל (ממש לא כמו המאזדה שיש לי), כמו כן מנוע הוחלף לאחד מייבוא נפח 1900 אני חושב.

ולגבי הפח הוא ועוד חבר היו מעורבים בתאונה עם איביזה האיביזה הלכה טוטאלוס ולהונדה לא קרה כלום אפילו לא קצה שילדה (תאונה חזיתית)

פורסם

מה שכן ניתו לומר על הסיויק מנסיון זה שאיכות הנסיעה שלה דורשת הסתגלות. ההאצ'בק שלי בכלל נמוכה ואתה מרגיש את הכביש די חזק. אבל רכב אמין סך הכל, ואתה קח אותה לבדיקה. הרבה היו מעורבים בתאונות ולעיתים לא תגלה בעצמך.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם
נסענו היום בכביש מלא במפרים והוא עולה אותם על 70 בלי להרגיש אותם בכלל

ואתה באמת חושב לקנות רכב מבנאדם שמתעלל בו ככה ועוד לידך?

ולגבי הפח הוא ועוד חבר היו מעורבים בתאונה עם איביזה האיביזה הלכה טוטאלוס ולהונדה לא קרה כלום אפילו לא קצה שילדה (תאונה חזיתית)

נ-כ-ו-ן. ואני עשיתי תאונה חזיתית עם טנק מרכבה סימן-4. לטנק שלום :roll:

אל תאמין לכל מה שמוכרים לך, קח את הרכב לבדיקה במכון רציני ואל תעשה טעויות למהר לרכוש את הרכב רק כי יש לו קסנון.

פורסם

מה הקשר עכשיו לקסנן אמרתי לך שהרכב מושקע ולא שאני הולך לקנות אותו.

ובאמת התאונה שאני אומר לך קרתה האיביזה טוטאלוס ההונדה עוד נוסעת

• תוכן חדש...