Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

בסופ"ש האחרון קרה לי פנצ'ר וכנראה השארתי בטעות חריץ של החלון פתוח. התוצאה - שלולית עצומה של מים בתוך הרכב.

אחרי שהוצאתי את המים ייבשתי עד כמה שניתן עם החימום לכיוון הרגליים את רצפת הרכב ועכשיו הכל התייבש סוף סוף.

אבל לצערי היום התחיל להיות ריח נוראי ברכב כתוצאה מכך. אשמח להמלצה לספריי ניקוי שטיחים עם ריח חזק שבאמת יועיל

לסיפור הזה. החלק המסריח הוא רצפת הרכב שמצופה כמובן בשטיח ( לא זה שאפשר להוציא ) ואשמח מנסיונכם על חומר

ניקוי יעיל. שיעלה מצידי הון , העיקר שיעשה את העבודה.

אני מיואש ,

אשמח להמלצות ,

תודה.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

יש הרבה אפשרויות ביניהן "קרבונה" של יעקבי "STP tuff stuff" ועוד כמה אבל אם הבעיה היא רק מים ייבוש רציני אמור לפתור הכל.

כעיקרון על ריפודים שמחוברים בדבק לאוטו לא כדאי להשתמש בחומרים כי הם יכולים להמיס את הדבקים.

בקשר לריח יש הרבה אפשרויות, ביניהן פחית ריח של קליפורניה או בקבוקים למיניהם עם ריחות שאפשר להשיג באוטו דיפו ובכל החנויות לאביזרי רכב.

פורסם

אכן TUFF STUFF הוא חומר ניקוי מעולה,

אך בניגוד למה שנרשם למעלה, אל תשתמש בשום "בושם " , כי אז אתה תחמיר את המצב, ריח של פרחים עם ריח של עובש לא הולך ביחד, אתה צריך לפתוח את הרכב ביום שמש להוציא את שטיחי הגומי, ופשוט לתת לשטיח להתייבש,

החומר הנ"ל טוב לניקוי אבל אם השטיח רטוב ומסריח אבל אין בו כתמים (לבנתיים) , אז אין טעם להשתמש בחומר.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

מסכים ובגלל זה הדבר הראשון שאמרתי היה לאוורר את הרכב. הימים הקרובים שרביים ולכן כמה שעות בשמש יספיקו לייבש את הרכב. בסופו של דבר יישאר מעט ריח שיעבור עם הזמן. אני אישית חושב שפחית ריח טובה תעזור אבל בסופו של דבר הבחירה שלו. אני לא חושב שזה יעשה נזק כמו שאמרת.

פורסם
אכן TUFF STUFF הוא חומר ניקוי מעולה,

אך בניגוד למה שנרשם למעלה, אל תשתמש בשום "בושם " , כי אז אתה תחמיר את המצב, ריח של פרחים עם ריח של עובש לא הולך ביחד, אתה צריך לפתוח את הרכב ביום שמש להוציא את שטיחי הגומי, ופשוט לתת לשטיח להתייבש,

החומר הנ"ל טוב לניקוי אבל אם השטיח רטוב ומסריח אבל אין בו כתמים (לבנתיים) , אז אין טעם להשתמש בחומר.

שלום רב !

אכן אני מסכים בהחלט ומחזק את דברי ארז. נצל את שלושת הימים הבאים, והסר את ששטיחי הגומי מהרכב, והשתדל לאוור את הרכב ככל האפשר בסוף השבוע, והחל ממחר בבוקר, יבוש של השטיח מהלבד, בקרני השמש ובאוויר החופשי, הוא אמצעי יבוש האידיאלי ביותר, להפתר מריחות של עובש ומרקבון שטיחי הלבד.

צרת רבים היא חצי נחמה אומרים, אז תתנחם, ביום חמישי הקודם, השארתי בטפשותי, את חלון הנהג פתוח לרווחה, וכאשר ארובות השמים נפתחו ביום שישי בבוקר, כאשר הגעתי לרכבי בבוקר קר ורטוב, וראיתי שהחלון היה פתוח כל הלילה, כמעט דפקתי את הראש בקיר, אבל כאשר התנחמתי שלא פרצו לרכב, ריח הטחב והסרחון שאפף אותי כל השבוע, גרם לי לנצל היום את היום שטוף השמש, ופתחתי את חלונות הרכב, כמעט לרווחה, הוצאתי את השטיח מהגומי יבשתי אותו, וקרני השמש עשו את שאר יבשו לי את שטיח הלבד, והריח הרע, פסק כמעט לגמרי.

השאר את הרכב מחר במקום שטוף שמש, ולא במקום מוצל, ופתח סדק צר ובלתי קורץ לגנב, ונעל את הדלתות, וחזור לדווח מחר על השנוי לטובה המקווה.

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

:-)

תודה חברים , אין ספק שהצלחתם לשפר את ההרגשה שלי.

היום אני אשתדל להחנות את הרכב קרוב כמה שניתן למקום העבודה כדי שיהיה לי קשר עין.

אשאיר איזה רבע חלון פתוח משני צדדי הרכב ואנעל. כמובן שאקח איתי את השטיחים ואתן למזג אוויר לעשות את העבודה.

מקווה לטוב עד סופ"ש..

המון תודה.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

• תוכן חדש...