Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך רכב בתקציב של עד 20000 שקלים, כמובן שבכסף הזה הציפיות שלי מהרכב הן לא בשמיים, אני רק

מצפה שהרכב יהיה אמין וחסכוני, ואוטומט(אני קונה את הרכב עם אחותי והיא מתעקשת על כך).

בנתיים אנשים יעצו לי ללכת על רנו מגאן וסיטרואן קסרה שנתונים 2000, 2001, ועל מאזדה לאנטיס 97-98.

מצאתי סיטרואן קסרה 2001 מנוע 1.6 170 קילומטרז יד רביעית ב17000 אשמח לקבל חוות דעת על הסיטרואן, כמו כן גם על הדגמים האחרים, ואם יש לכם עוד דגמים להוסיף לחיפוש שלי אז זה יהיה מצוין.

פורסם

170K קילומטרז' זה הרבה למודל 01'

ולפי דעתי הלאנטיס כאוטומטית היא הכי טובה לתקציב שלך אם תמצא אחת שמורה עם ידיים מינימום 1 לשנתיים, וקילומטרז' שתדע ממוצע לשנה זה 17-18 אלף קילומטר.. יותר מזה יורד ערך משמעותי מהמחירון.

• תוכן חדש...