Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיצד והיכן מתבצע רישום של תמרורים במקומות עבודה צמודים לכביש - תיקון כביש, הרחבה וכדומה?

האם בעירייה המקומית? מע"צ?

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

בגדול, אם לא ראית שלט מרובע בצבע כתום וכחול ועליו כיתוב " קצה דרך באחזקת מע"צ" (שלט גבול)

השטח באחריות מע"צ, במידה וכן, השילוט באחריות מועצה\עיריה וכו'

אפשרות שלישית: השלט נגנב\נפל\נתלש..:oops:

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

ישנן לפי מה שאתה אומר 2 אפשרויות - או מע"צ או עירייה/מועצה.

בירור שערכתי מעלה כי כל תמרור דורש רישום ברשות התמרור. התמרור המדובר הוא תמרור אין כניסה לאיזור עבודה בכביש לפני הכניסה למחנה גלילות ליד רמת השרון.

הסיבה שאני שואל היא שבשגגה נכנסתי לאיזור הזה ורצה הגורל והיה שם שוטר וקיבלתי דוח. לעניות דעתי התמרור לא רשום כחוק ברשות התמרור ולכן הדוח בטל מעיקרו.

ירון

פורסם

יש אפשרות נוספת. קצין משטרה יכול לאשר תמרור זמני ללא אישור מרשות התמרור המקומית. כמדומני בנוסף לתמרור כזה חייב להיות שילוט שמציין כי התמרור הוצב באישור משטרת ישראל וכי הוא תקף ל30 יום בלבד.

קרא גם כאן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2124221,00.html

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לדעתכם, 500 ש"ח קנס ונקודות משתלם להעסיק עו"ד?

האם אוכל לברר עצמאית אצל מי רשום או צריך להיות רשום התמרור?

פורסם

תמרור לא תקף אם אינו רשום כדין ואושר כדין בוועדת תמרור במקרה של עירייה

ירון

נ.ב-הכביש שאני מדבר עליו הוא כביש מהיר בין הכפר הירוק לצומת גלילות

פורסם

פניתי לעיריית רמת השרון לממונה על תחום זה שהפנה אותי למע"צ שהכביש באחזקתם.

אחרי סבב טלפונים במע"צ הגעתי לגברת שביקשה לקבל ממני פקס' והבטיחה תשובה.

ירון

פורסם

תגיד לי איזה כביש זה(מספר,מק''מ עד ק''מ ועוד נתונים) אבא שלי עובד ממע'צ אני ישאל אותו ויחזיר לך תשובה

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

כביש 5 מצומת הכפר הירוק לכיוון מערב אל צומת גלילות.

מקום העבודות כ200 מטר לפני הפניה למחנה גלילות

ירון

פורסם

מתוך תקנה 20:

(א) קצין משטרה רשאי להציב בדרך תמרור זמני הנושא עליו סימון מטעם משטרת ישראל ויראוהו כמוצב כדין.

מתוך תקנה 23: עובר דרך חייב לציית -

(ג) תמרור נייד שהוצב בדרך ע"י שוטר יראוהו כתמרור שהוצב כדין.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...