Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. בבדיקה של הרכב, נרשם שיש רעש יתר בתיזמון שסתומים? זה משהו שאפשר לסדר ?

ב. כאשר אני נוסע ברכב לאחר נסיעה של 20 דקות לערך לפעמים המנוע מרעיש יותר , ואז חוזר לרעש הרגיל, יש למישהו מושג מה זה?

ג. הרכב עשה 192 אלף ק"מ , וברצוני לעשות טיפול לאחר קניה, מה מומלץ ? (רצועות טיימינג הוחלפו ב176 אלף ועדיין בבדיקה רשמו - לבדוק תיזמו/טיימינג- זה אומר שהמוסך לא ביצע את ההחלפה כמו שצריך , בקיצור צריך לדאוג ובכול זאת להחליף?)

תודה מראש,

גיא

פורסם

א. רושמים לכולם - אין מה להתרגש.

ב. מאוורר המנוע החשמלי מתחיל לעבוד והפלסטיקים סביבו כנראה מתחילים לרעוד ולקרקש ומכאן הסיבה לרעש.

הוא עובד כ 20-30 שניות ואז מפסיק. האם אלה מרווחי הרעש ?

ג. רושמים לכולם - אם ברשותך קבלות המעידות על החלפת רצועת תזמון במוסך זה או אחר, היה רגוע.

ד. תתחדש.

פורסם

א. סבבה

ב. כן אלו המרווחים , זאת אומרת שאני יכול לחזק אותם... לא חשבתי על זה תודה.

ג. אין לי קבלות אבל הלכתי למוסך ובמחשב רשום שהוא עשה רצועת טיימינג ב-176 אלף...

ד. תודה...

באמת תודה רבה...

• תוכן חדש...