Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאיה סופיה ליאו 1500 98

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שנת 1998 יד שניה מבן אדם מבוגר במצב מושלם בדיקה מושלמת

הבעיה היחידה זה הדשבורד התכופף כלפי מעלה חוץ מזה הרכב במצב מעולה כמו שאמרתי .

ללא תאונות 85000 על השעון מטופלת להלפיא

מחירון לוי יצחק 12000 לידני + 1500 לאוטומט + 2 כריות אויר הגענו ל 13800

בעל הרכב מבקש 14000 ולא מוכן לרדת !

השאלה שלי היא מה אתם אומרים שווה או לא ?

פורסם

מחירון זה רק המלצה, הבחור יכול לדרוש כמה שנראה לו, הוא יכול לדרוש אפילו 30 אם בא לו אבל מי אמר שזה מה שהוא יקבל?

נשמע רכב ממש שמור, עדיף לקנות רכב שמור בקצת מעל המחירון מאשר רכב לא שמור ואת שאר הכסף לבזבז על טיפולים ויישור קו.

פורסם

בכל המכוניות האלו, ללא יוצא מן הכלל יש את הבעיה הזו עם הדשבורד.

גם באלו, שחנו רוב הזמן בצל או שמו קבוע מגן שמש, זה קורה בסופו של דבר.

אנשים שמים שם פרווה ונוסעים ככה.

פורסם

אוקיי עכשיו מה בדבר המכירה אני מתכנן להשאיר אותה אצלי תקופה של שנה בערך, כמה קשה יהיה למכור ?

כמו שהבנתי השוק ברצפה !

וכמו שהבנתי כולם אומרים פה אחד מומלץ? :)

פורסם

מומלץ לרכוש רכב שמור מעל מהמחירון מאשר רכב במחיר מציאה שיתחמן לך אחרי שבוע ויבלה במוסכים.

לאורך של שנה הקאיה סובלת מירידת ערך די גבוהה בהשוואה ליפנית ממוצעת, אבל לקאיה שאתה מדבר עלייה אין ממש מה לרדת מהמחירון הוא כבר ברצפה, תקנה ב14 תמכור בסביבות ה12 עוד שנה פחות או יותר.

ועוד הרכב שאתה מעוניין בו שמור אז לא ממש יהיה קשה.

פורסם

טוב עדכון קטן הרכב יד שלישית(טעות שלי שלא בדקתי ברישיונות לפני )

היד שניה החזיקה ברכב בידיוק כשבוע !

והרכב הוא אוטומט למישהו יש מושג לגבי הגיר ?

• תוכן חדש...