Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו 97 חום מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נוצרה לי בעיה לפני יומים באוטו , עד עכשיו חום המנוע היה טיפה מעל הרבע קבוע גם בחום וגם בפקקים.

עכשיו האוטו מגיע לי לחצי ולא יורד מישם אפילו שהוונטה עובדת וזה נישאר תמיד בחצי גם בכביש המהיר וגם הוונטה לא מפסיקה לעבוד. האוטו עבר רדיאטור יוניט ותרמוסטט לפני חצי שנה, ומשאבת מים חדשה לפני שבועיים(כעשו טיימיניג)

מישהו יכול לעזור לי אולי מה הבעיה? כי אני מפחדש עכשיו שבנסיעות ארוכות האוטו יתחמם וגם בימים חמים.

תודה רבה,

מתן.

פורסם

מניסיוני האישי עם פיאט אונו- תתחיל בניקוי רדיאטור והחלפת נוזל קירור לפראפלו.

אגב, מד החום אמור להגיע לחצי או קו לפני בעת המתנה בפקקים, תבדוק בלי שום קשר לבעיה הנוכחית האם מותקן אצלך בכלל תרמוסטט, ובדוק האם היוניט המותקנת מתאימה לדגם הרכב.

פורסם

תנסה בכל זאת לנקות את הרדיאטור זה קורה להרבה אנשים

אני חושב שמד החום כשהוא עומד על רבע זה בסדר במיוחד בנסיעות איטיות שמלוות בפקקים:-)

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

הוא אמור להיות על החצי בפקקים ועמידה (או תחת עומס), ולרדת משם בזמן נסיעה מהירה.

בכל מקרה המצב הקודם לא היה תקין.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

תודה רבה לכולם על התשובות, ניקוי לא צריך לעשות הרדיאטור חדש.

נפתרה הבעיה היה צריך לנקז אויר ממערכת הקירור מה שלא עשו אחרי שהחליפו משאבת מים

• תוכן חדש...