Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם עדר של גברים,טיפשים שטופי טוסטסטרון שלא מבינים מהחיים שלהם בנשים.

מבט אחד בבר רפאלי מבהיר לכל בר דעת שעיניו שראשו שמדובר בכלבה פריג'דית מהדרג העליון ביותר.:evil:

דרך אגב, אם ניקח תמונת פאפאראצי בלי אין ספור ריטושי פוטושופ פתאום גם נגלה שהיא לא כזאת פצצת על:

2244398747_87e5274f33.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מסבירים לשניכם פרידג'ידית ואתם ממשיכים עם סיבובים?

פורסם

פריג'ידית?

אתה אומר את זה מנסיון?

כי כשיצא לי פעם לפגוש אותה (במשחק של "נבחרת השלום" נגד ריאל מדריד) היא בכלל לא הייתה סנובית ופריג'ידית כמו דוגמניות אחרות..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בגירה,סה"כ מדובר על נסיעת מבחן(כמובן ללא מלווים),לבחון איך היא על "הכביש":twisted:

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם
אתם עדר של גברים,טיפשים שטופי טוסטסטרון שלא מבינים מהחיים שלהם בנשים.

מבט אחד בבר רפאלי מבהיר לכל בר דעת שעיניו שראשו שמדובר בכלבה פריג'דית מהדרג העליון ביותר.:evil:

דרך אגב, אם ניקח תמונת פאפאראצי בלי אין ספור ריטושי פוטושופ פתאום גם נגלה שהיא לא כזאת פצצת על:

2244398747_87e5274f33.jpg

צודק, מכוערת על, לא נביא בא !

:wink:

היא יפיפיה, אבל מסכים איתך, דיי סנובית (מהמעט פעמים שיצא לי להתקל בה במסיבות), וגם אותי הסיפור של ההשתמטות שלה מהצבא הרתיח,במיוחד שחברתי לשעבר שירתה במדור גיוס ומכירה את הסיפור איתה מקרוב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
בגירה אני ממליץ לך בחום לבקר כאן כאן או כאן.

תסתכל על התמונה שצרפתי ותגיד לי עם יד על הלב שבחוף הים של בת ים אתה לא מצליח למצוא גופות ברמה כזאת ויותר!

תוסיף לזה אופי מחורבן וסנוביות דוחה.

תוסיף לזה השתמטות מצה"ל בצורה המגעילה ביותר ועוד התבטאויות אנטי ישראליות מגעילות וסה"כ קיבלת חבילה די מסריחה!

אבל תפאדאל, אם תצליח בכלל לגרום לה לראות אותך ממטר, תעשה חיים ואל תשכח לחזור אלינו לספר איך הייתה הקרחון.

פורסם

בגירה, הדיון הוא תאורטי בלבד (לצערי?)

bar_refaeli.jpg

היא דוגמנית לא ראש הממשלה זה שלאונרדו מערבב אותה לא ממש הופך אותה לנציגה כזו או אחרת שלי בעולם.

אגב,גם לי יצא להתקל בה והיא השאירה רושם הרבה יותר טוב מהפרגיות של חוף בת-ים.

פורסם

בגירה,

אפשר לומר עליה שהיא סנובית מגעילה ושהשתמטה מהצבא בדרך הכי מסריחה, כל זה יהיה נכון, אבל במקביל היא מדהימה, ומבחינת יופי לטעמי היא די שואפת לשלמות.

רק נותר לעשות לה השתלת אופי ואישיות והיא מושלמת.

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
מישהו פה מכיר את בר רפאלי?

פשוט יש לי חלום....

אפשרי לארגן פגישה קצרה כשהיא תהיה בארץ.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...