Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב ויש לי בו אחלה רדיו דיסק אבל אין לי רמקולים כלל

מאחר ואין לי תקציב לקנות 2 זוגות של רמקולים בהתחלה אני אקנה זוג אחד בלבד

אז מה עדיף להשקיע קודם ברמקולים אחוריים? או בקדמיים?

קחו בחשבון שאני לא מתכוון לקנות רמקולים מאוד עוצמתיים, לא יהיה מעורב במערכת הזו מבר

אני מתכוון לקנות רמקולים טובים +

תודה מראש

פורסם

בכל מיקרה, תקנה זוג רמקולים \סט קומפוננט קודם כל קדימה (אתה יושב מקדימה, לא?)

גם כאשר אתה הולך לקונצרט, אתה שומע מוזיקה מלפנים.

אם תרשום מה התקציב, גודל הרמקולים שאפשר להתקין ברכבך, סוג המוזיקה שאתה אוהב לשמוע ,תקבל המלצות על מה שטוב + בתקציב שלך.

לאחר מכן כדאי גם שתשמע בעצמך את הרמקולים בחנות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מקציב לרמקולים אחוריים 250-370

לקדמיים לא יותר מ 200

בעל מקצוע באביזרי רכב אמר לי שעדיף בהחלט רמקולים אחוריים בלבד מאשר קדמיים בלבד, לכן הוא המליץ לי להתחיל עם אחוריים

קיימת אפשרות שאם אני יקנה זוג אחד קדמי/אחורי ואני יראה שזה מספיק לי אז אני לא אקנה את הזוג הנוסף

השאלה איפה הרמקולים נותנים יותר אפקט בסכומים שציינתי

פורסם

תחבר את התקציב של הקדמיים ואחוריים ,תקנה רמקולים קדמיים נורמליים ותחליף בעל מקצוע.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אל תשכח שאתה מגביר אותם רק מההגברה של הHU,לכן גם תקציבים פחותים מזה לדעתי יתאימו,

אני מאמין שלמתקין יש רכב,או ידיד עם 4 רמקולים,נסה לשמוע,פעם רק אחוריים ופעם רק קדמיים,

בסופו של דבר זו החלטה שלך(כל אחד ואוזניו).:viking:

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם
אני מקציב לרמקולים אחוריים 250-370

לקדמיים לא יותר מ 200

בעל מקצוע באביזרי רכב אמר לי שעדיף בהחלט רמקולים אחוריים בלבד מאשר קדמיים בלבד, לכן הוא המליץ לי להתחיל עם אחוריים

קיימת אפשרות שאם אני יקנה זוג אחד קדמי/אחורי ואני יראה שזה מספיק לי אז אני לא אקנה את הזוג הנוסף

השאלה איפה הרמקולים נותנים יותר אפקט בסכומים שציינתי

אבקש למחוק מהציטוט את הבעל מקצוע באביזרי רכב, אולי בעל מקצוע נגר היה אומר כזה דבר.

פורסם

אם לא בתכנון לקנות מגבר\סאב , הייתי הולך על אחוריים.

להגיד לבן אדם לקנות סט קומפוננט בלי הגברה לא הולך.

פורסם

מסכים עם gabz, יש רמקולים אחוריים במידה 9*6 מעולים במחירים מצחיקים. בתקציב המדובר עדיף לרכוש אחוריים(במידה

ומדובר ב9*6) מהסיבה שהסאונד שלהם יותר עשיר ויפה מרמקול קידמי זול.

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

למה בדיוק לא הולך?

קשה לשים סט נניח פשוט של MACAUDIO ואתה רוצה להגיד לי שהוא לא יהיה ברמה גבוהה יותר מאשר רמקול קוואקסואלי פשוט?

דבר ראשון עצם זה שיש אפשות להעלאת הטווטרים לדש\קורות\משולשים זה כבר יתן במה גבוה יותר מאשר קוווקאסואלי.

• תוכן חדש...