Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה.

הגעתי למסקנה מרעישה במיוחד: מאסתי בסכין הג'ילט-טורבו-רוטט-מיליון להבים-שקר כלשהו שבאמתחתי.

כמה בעיות מרכזיות שמפריעות לי:

1. תדירות החלפת הסכינים - בממוצע פעם בשבוע (עד שה"פס" יורד מהסכין וכבר קשה להתגלח)

2. בנוגע לסעיף 1: החלפת סכינים הינה יקרה באופן מוגזם ומופרך לחלוטין.

3. נמאס לי להפצע.

החלטתי להחזיר עטרה ליושנה, קפצתי לבית מרקחת וקניתי לי חבילת סכינים (מהאולד פאשן, "לא בטוחות") ולנסות ולראות מה יקרה. הבעיה היא שאני לא מוצא מקום שמוכר את ה"ידית" עצמה לסכין, מישהו מכיר מקום שמוכר את זה?

יש לציין שאני רוצה להשתמש רק בסכין ולא במכונה (יש הרבה סיבות, העיקרית היא שאני לא אוהב מכונות) וגם כי אני לא מגלח את כל הפנים ואני צריך משהו מדוייק, מה שמכונה לא יכולה לעשות.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע על מה אתה מדבר, יש לי ג'ילט Fusion אם החמש להבים ואני מחליף להב פעם ב-3 חודשים ואני עוד מתגלח כמעט כול יום.

ו8 להבים בEBAY עולים משהו כמו 50 שקל לא זוכר בדיוק ועושים את העבודה מצוין.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם
לא יודע על מה אתה מדבר, יש לי ג'ילט Fusion אם החמש להבים ואני מחליף להב פעם ב-3 חודשים ואני עוד מתגלח כמעט כול יום.

ו8 להבים בEBAY עולים משהו כמו 50 שקל לא זוכר בדיוק ועושים את העבודה מצוין.

:mm_yeah:

מחזיק הרבה מאוד זמן.

תיזהר מEBAY, יש שם זיופים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נסה להשתמש בסכינים "חד פעמיות"

2 להבים, "לא בטוח"

עושים את העבודה פרפקט לשתיים-שלושה גילוחים.

במיוחד אם אתה לא מגלח את כל הפנים, תתפלא כמה קל ונוח להשתמש בהן לעיצוב הזקן.

GS300.

פורסם

ניתן לחפש בארץ בחנויות מתמחות (בד"כ זה חנויות מתנה לגברים) אבל כולם ממש ממש חובבניים. אין אף פעם סחורה ותמיד ימשכו אותך באף. פשוט קונים מחו"ל - בפורום המצורף תוכל לראות את כל הספקים המומלצים.

כמה לינקים שיעזרו לך:

- Badger and Blade: פורום פעיל מאוד בנושא. את כל המידע תמצא שם

- הפוסט שלי בנידון: הקנה לי את ה- forum title שלי

- חנות מצויינת באנגליה: קניתי משם הרבה מאוד דברים. משלוח מהיר וזול - לרוב משלמים רק מע"מ

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

ניתן לחפש בארץ בחנויות מתמחות (בד"כ זה חנויות מתנה לגברים) אבל כולם ממש ממש חובבניים. אין אף פעם סחורה ותמיד ימשכו אותך באף. פשוט קונים מחו"ל - בפורום המצורף תוכל לראות את כל הספקים המומלצים.

כמה לינקים שיעזרו לך:

- Badger and Blade: פורום פעיל מאוד בנושא. את כל המידע תמצא שם

- הפוסט שלי בנידון: הקנה לי את ה- forum title שלי

- חנות מצויינת באנגליה: קניתי משם הרבה מאוד דברים. משלוח מהיר וזול - לרוב משלמים רק מע"מ

pavi, תודה, השכלתי. נראה לי שאני אתחיל את דרכי בתחום. נשמע לי ממש טוב.

ולכל המגיבים שהג'ילט עושה את העבודה, אז התמזל מזלכם, כנראה שיש יותר מסוג עור אחד בעולם....

פורסם

אתמול בערב סיימתי להתגלח ותהיתי לעצמי אם אני היחיד שמתעלם בהפגנתיות מהפס הלבן הזה שבסכין. הגעתם בזמן.

עם סכין של ג'ילט פיוז'ן (POWER!) אני סוחב משהו כמו שלושה חודשים בקלות, ושיער הפנים שלי עקשן וצפוף יחסית. להחליף כל שבוע? נשמע לי מוגזם לחלוטין.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עם סכין של ג'ילט פיוז'ן (POWER!) אני סוחב משהו כמו שלושה חודשים בקלות, ושיער הפנים שלי עקשן וצפוף יחסית. להחליף כל שבוע? נשמע לי מוגזם לחלוטין.

תשמע, אני לא יודע איך אתה עושה את זה... אחרי שבוע (!!!) הגילוח הופך לכואב, ופוצע. כנראה שבאמת יש הרבה סוגי עור...

פורסם

לאוניד, גילוח אחרי מקלחת והגילוח לא יכאב.

אני לא מסוגל להתגלח עם סכין חדש לא אחרי מקלחת והפיוז'ן מחזיק אצלי כ 3 שבועות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...