Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

4y2RwP8DcQ+d6rT9ATiAAAAAElFTkSuQmCC

נתקלתי כבר במקרים רבים כאלה של אנשים שנוסעים עם פנצ'רים, מכסה מנוע פתוח, דלתות ומכסי באגז' פתוחים.

חשבתי להתקין מתקן תצוגה בחלון האחורי של הרכב, כזה כמו בבנקים שמרכיבים בו מילים משורות של נורות, ולהקליד בו משפטים ואזהרות לאנשים :lol:.

לחלק אני מצליח להגיד להם מה הבעיה, חלק בורחים ממני כשקולטים בחור גדול עם טנדר נוסע מקביל אליהם ומסמן להם לפתוח חלון 8).

על הדרך להקליד בו גם הסברים על נהיגה, כמו למשל: (חלק מהמשפטים אמורים להיות מופנים קדימה ובכיתוב הפוך לאלו שמסתכלים במראה שלהם)

תעוף כבר מהשמאלי!!

מי לימד אותך לנהוג??

לא עוצרים לפני נתיב השתלבות!!

המראות הצדדיות הם לא לקישוט!!

אתה בכח רוצה לסדר לי פחחות וצבע בחינם?!

ועוד ועוד.

והייתי בטוח שאני חשבתי על הרעיון ראשון.

רק אצלי הוא קצת שונה, במקום מספר רישוי רגיל , יהיה לוח לדים, בברירת מחדל יראה את המספר (עם הרקע שצריך והכל לפי התקן). ועוד תיהיה אופציה להודעות, יהיו הודעות קבועות מראש שבלחיצת כפתור יראה את זה, ויהיה גם אופציה לכתוב משהו, או לעשות אנימציה כלשהי, (לדוגמא אצבע:twisted:). אחרי שההודעה נגמרת מופיע שוב המספר של הרכב.

ככה זה חוסך לך מקום בשמשה האחורית וגם המספר רכב נראה יותר טוב לא צריך תאורה מעל ללוחית.

פורסם

כמה תיקונים:

1. פותח האשכול, מדובר בדייהולט, ולא בשברולט ( ;

2.קרה לא מעט שאנשים שכחו להפעיל אורות... איך אני אמור לסמן להם?! זה קרה בעיקר אצל צעירים ערסים שחושבים שאתה רוצה רייס או רוצה לקלל אותם ואז הם פשוט עושים ''אצבע'' ומתעלמים ממך או שהם נותנים גז בגלל 'הצעת הרייס' שלך...

אגב - בקשר לשלט לדים - תמיד רציתי להחזיק בשביל אנשים עם קסנון לא חוקי (ערסנון) פרוז'קטור עצום על הבגאז', ובלחיצת כפתור להחזיר להם סינוור חזק.

או זה או 9 מילימטר... (:

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם

4y2RwP8DcQ+d6rT9ATiAAAAAElFTkSuQmCC

במקום מספר רישוי רגיל , יהיה לוח לדים, בברירת מחדל יראה את המספר (עם הרקע שצריך והכל לפי התקן). ועוד תיהיה אופציה להודעות, יהיו הודעות קבועות מראש שבלחיצת כפתור יראה את זה

.

שבכל רמזור ש"תשרוף" לפני שהמצלמה תצלם אותך הלוח לדים יתחלף ל"נה נה בננה" במקום למספר?

לא נראה לי רעיון טוב אם תושבי מדינה כמו בישראל.

פורסם

חשבתי על הבעיתיות, ואני חושב על פתרון גם...

נכון לעכשיו הרעיון היחיד שעלה לי בראש שללוחית לדים הזאת יהיה פלסטיק מגן שמחזיר אור חזק כמו פלאש, ואז בפלאש המספר יראה בכל מקרה.

כלומר יהיה בפלסיק הזה מחזירי אור "עדינים" שבזווית מסויימת שהיא לו מאונכת ללוחית, ישתקף המספר.

• תוכן חדש...