Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי קסרה שנת 2001, 2 ליטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

נכון שלאחרונה טווח הרכבים שאני מחפש רחב, ולאחר שראיתי קסרה למכירה 2 ליטר שנת 2001 במחיר שמתאים לי רציתי לדעת קודם כל האם שווקו בשנת 2001 קסרה 2 עם מנוע 2 ליטר או שזו בוודאות קסרה 1.

עוד שאלה, האם המנוע הזה יותר בזבזני מ1.6, כי הרכב יסע הרבה בעליות של חיפה ואולי מנוע 2 ליטר יתאמץ פחות מ1.6 ליטר.

תודה

פורסם

חד משמעית קסארה-2.

לאיזורים הרריים ברור שעדיף את גרסת ה-2 ליטר, בסופו של עניין ההבדלים מול 1.6 יצטמצמו וההבדל בצריכת הדלק כמעט ולא יהיה מורגש, אם בכלל. מניסיון אני יכול לדווח ש- 1.6 (16 שסתומים- מקסארה-2 בלבד) מטפס טוב עליות ואם תמצא אחת טובה בהמשך החיפושים, אין מה לשלול.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
מנוע ה-2 ליטר הזה, להבדיל מהתדמית שלו גם אמין יחסית.

מנועי ה 2 ליטר מסדרת EW (זה המנוע המדובר) מעולם לא סבלו מתקלות כרוניות או בעיות בכלל - ודווקא התדמית שלהם מאז ומתמיד היתה מצויינת (למעט צריכת שמן כשהמנוע מתחיל קצת להזדקן).

מנועי ה XU אולי סבלו בעבר מתדמית נמוכה - אבל בסופו של עניין אלו מנועים עם כושר השרדות מעולה ואמינות מעולה.

למרבה הפלא, גם ה 1.6 (8 שסתומים וגם ה 16 שסתומים) מפגין אמינות מעולה וכושר השרדות מרשים גם כאשר מתעללים בו.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...