Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה נגנבו לי מכסי פנסי הערפל באימפרזה, לא יצא לי לצלם את האוטו כך אבל מי שראה יודע שזה ממש מכער את האוטו.:-(

לאחר שמצאתי מכסים במגרש חלפים לא היה להם את המכסה השחור שיושב במקום הפנס, לכן חזרתי לחיפושים אחר פנסים ולבסוף רכשתי פנסים אוניברסלים, ואתמול התחלתי להרכיב אותם.

(אין לי תמונות מהתהליך כיוון שהתחיל להחשיך ולא היה זמן ממש לצילומים)

התהליך כלל:

חלק א'

פירוק הטמבון

הצבת הפנסים בטמבון

הכנסת המכסים

חיזוק בעזרת ברגים (על מנת למנוע גנבה)

חיזוק בעזרת סיליקון (על מנת למנוע גנבה)

חיבור הפנסים להכנה

החזרת הטמבון

חלק ב'

רכישת ממסר(Relay)+מפסק

חיבור המפסק לתקע המתאים

חיבור הממסר

אני מרוצה בסה"כ פרט להבדל הצבע הקטן בין האוטו למכסים מה ניתן לעשות בנידון?

רשמו דעות,ביקורות,ועוד...

מי שצריך ייעוץ ועזרה מוזמן לפנות אלי בהודעה פרטית

ונעבור לתוצאות...

DSC02491.jpg

DSC02585.jpg

DSC02588.jpg

DSC02589.jpg

DSC02590.jpg

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

תתחדש.

מה שניתן לעשות הוא לצבוע כמובן לפי קוד הצבע של הרכב.. אבל אם הצבע כבר לא צעיר אז עדין יכול להיות שיראו הבדלים בינו לבין הצבע החדש.

בכל מקרה צביעה מקצועית של שני חלקים שכאלו לא תעבור את הכמה מאות שקלים.

פורסם

אתה יכול גם להתחיל פרוייקט של צביעה עצמית ע"פ קוד צבע או התאמה לצבע של האוטו כרגע (לדעתי לא אמור להיות הבדל משמעותי מידי) אם תחליט לעשות את זה בעצמך אני בטוח שהרבה פה ישמחו לעזור לך ולהמליץ לך על מקומות לרכישת חומרים ועצות איך לצבוע בצורה הכי טובה.

כמובן שאתה צריך קודם להריץ חיפוש בפורום על פרוייקטים של צביעות למיניהן.

אם אתה בוחר לעשות את זה במקום מקצועי רק תגיד לנו מאיפה אתה ונמליץ לך על פחחים באזורך.

פורסם

גם לפנס יש מעין מחבר אל הפגוש שפותח השרשור קנה בפירוקייה.

הצבע לא מתאים התאמה מושלמת. לדעתי אפשר להשאיר את זה כך.

ההבדל לא עד כדי כך בולט (לפחות בתמונה).

אם אתה מחליט לעשות משהו בנידון נשמח אם תתיעץ איתנו אחרי שהרצת חיפוש בפורום בנושא.

• תוכן חדש...