Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנבה הלילה 205mi16 לבנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הלילה גנבו את האוטו שלי וחשבתי לפרסם גם כאן אם מישהו במקרה נתקל באוטו או בחלקים ממנו. מיותר לציין את האבל הכבד.

מדובר ב 205 GTI לבנה, יפייפיה, מוסבת ל mi16.

תודה,

אסף ששון.

peg.jpg

פורסם

ונקנח בברכת שהגנב(ים) יקבלו בקרוב חיידק טורף,וכל שקל שירוויחו ישמש לרכישת תרופות :evil:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
פרט כמה שתוכל.

מאיפה היא נגנבה, בערך באיזה עשה, תן מספר רישוי תמונה וכל פרט חיוני שיעזור למצוא אותה.

צרפתי תמונה - האם לא רואים אותה ?

בכל מקרה, מספר רישוי 25-205-04, שנת 92, לבן שנהב, 1.6 במקור ועל הסמל מאחורה, מוסבת ל mi16, וו-גרירה, ג'נטים 1.9 מקוריים מהחברה. בקיצור, חלומית.

תודה.

פורסם
ונקנח בברכת שהגנב(ים) יקבלו בקרוב חיידק טורף,וכל שקל שירוויחו ישמש לרכישת תרופות :evil:

חידק טורף זה מוות מהיר מידי. אני הייתי מאחל לו זיבה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אם התמונה לא יצאה טוב הנה המעודכנת:

205GTI, לבנה, 1.6 במקור ועל הסמל על הכנף, וו-גרירה, ג'נטים 1.9 מקוריים מהחברה, מספר 25-205-04.

(קל לזכור את מספר הרישוי, יש בו 205. אם מישהו נתקל באוטו הזה)

תודה.

peg.jpg

פורסם

היא באמת מדהימה.

אני מאחל לך שהרכב ימצא וכך גם הגנבים.

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

• תוכן חדש...