Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב אני הולך להכניס לכל דלת אחת, שני מיד באסים (היבירד אוביישן) ומיד רינג אחד (CDM54)

חשבתי לחבר את המיד באסים במקביל לערוץ אחד במגבר.. (JBL GTO1004)

האם זה אפשרי? או שזה בעצם לא כדי לחבר שני מיד באסים לערוץ אחד?

אני הבנתי שכל מיד באס אחד הוא 4 אום עם אני יחבר שני מידים לערוץ אחד זה ירד לשני אום.

את הCDM54 אני יחבר כל אחד לערוץ אחד..

אלמוג שרון.

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

למה לא ?

צריך לעשות לו תיבה משלו? משנה איזה נפח צריך לתיבה? כי התיבה תיהיה מפיבר ואני לא יודע איך לחשב נפח אני יכול רק לנחש..

עריכה:

כן המידים ינגנו בתוך הדלת.

פורסם

הסיבה שאתה לא יכול זה שזה אלמנט שונה והדחיפות אוויר שהוא יקבל מאחורה מהוופרים, ישנה לו את כל אופי הצליל

לרוב מקובל במצב כזה שהוופר מנגן לתוך החלל של הדלת עצמה, והמיד מנגן בין הדיפון לדלת.

אם אתה רוצה לעשות תיבה אטומה אז תעשה את התיבה לוופר ולא למיד באס.

אתה צריך לשניהם תיבה של כ16 ליטר לשניהם יחד זה יהיה סבבה

פורסם

לכל מיד של הייבריד אני מכין תעלה לתוך הדלת..

לCDM אני לא יעשה תיבה הוא ינגן בחלל של התיבה עצמה שזה בערך 10 ליטר או 12 ליטר אבל הוא לא יקבל שום דחיפה מהוופרים כי הם יהיו ישירים לתוך הדלת..

הCDM יכול לנגן בתיבה אטומה? הוא מיועד לזה?

ואיזה CDM יותר כדי 54 או 88? ולא מדובר על כסף מדובר על איכות שמיעה..

• תוכן חדש...