Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב צח לכולם.

עם חזרתי מהמילואים קיבלתי הפתעה קטנה מהרכב.

הממיר הקטליטי לפי מה שנטען במכון לתיקון רדיאטורים ואגזוזים הלך לעולמו (ריח של דלק ברכב,רעש נורא מהאגזוז - המוסכניק אמר לי שחלק פנימי מהממיר פשוט התפרק ונפל לי לדוד האמצעי שבא אחריו).

על תיקון ביקשו ממני כ1000 שקל על ממיר תחליפי ויש מצב שאני אצטרך גם להחליף את הדוד האמצעי בגלל שנפל לתוכו החלק שהתפרק מהממיר (שוב,כך נטען וגם נשמע לי די הגיוני אחרי שהעלינו את הרכב על ליפט והזזנו את הדוד נשמע כאילו יש בתוכו עצם זר).

כרגע האופציות שיש לי זה להוריד לגמרי את הממיר,הבנתי שזה דווקא יגרום לשיפור כלשהו ברכב.

האופציה השניה וכרגע פחות מתאימה לי היא החלפת ממיר לתחליפי (מקורי נאמר לי עולה כ-4000 ש"ח).

העזרה שאני מבקש כאן היא בעצם יותר שאלה,איזה נזק נגרם לרכב שהממיר שלו הורד?או שבעצם אכן יש דווקא שיפור בתגובת הרכב לאחר הורדת ממיר?

תודה מראש לעוזרים וסליחה על החפירה.

עריכה : כמו כן אודה אם תוכלו להמליץ לי על בעל מקצוע באיזור הדרום (ב"ש-אשקלון-אשדוד) שיוכל לעזור לי בפתרון הבעיה.

נ.ב- ערכתי חיפוש,אך תשובה חד משמעית לא מצאתי חוץ מזה שרכב בלי ממיר לא עובר טסט.

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

דבר ראשון זה נכון שקשה לעבור טסט בלי ממיר, נזק לא יגרם זה בטוח.

לגבי המחיר נשמע קצת יקר, אני בנתניה הרכבתי על רכב ממיר תחליפי חדש כולל עבודה ב800 ש"ח.

אני במקומך הייתי פונה למוסך פיאט להצעת מחיר סתם בשביל הספורט, ולמה! מנסיון שלי ממיר מקורי של מזדה לנטיס 1600 במורשה עולה בדיוק כמו חליפי בסביבות 800-900 ש"ח.

4000ש"ח זה מוגזם.

• תוכן חדש...