Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה התחלתי את פרוייקט הבידוד.

החומר שנבחר - Dynamat Extreme

בתכנון - בידוד פנימי וחיצוני לדלתות הקדמיות + בגאז'.

היום התחלתי בבידוד החלק הפנימי של דלת ימין. את רוב העבודה אני מתכנן ליום שישי, כך שהיום היה בגדר התנסות.

אני חייב לציין שהחומר נוח מאד לעבודה ותפסתי את העניין מהר.

הגישה לתוך הדלת במקרה שלי היתה מאד קשה (אני עדיין מקלל את אנשי רנו ה'יקרים'). למזלי במהלך העבודה כמסגר פיתחתי עור של פיל בידיים, כך שיצאתי מהעניין ללא חתכים. לא רוצה לדמיין מה היה קורה שם ליד ממוצעת.

בידוד פנימי של דלת אחת ארך כשעה וחצי ונאלצתי להשתמש בהרבה חתיכות קטנות, רק בגלל קשיי הנגישות.

בינתיים הדלת כבר מרגישה מוצקה בהרבה ומייצרת צליל עמום בטפיחה על הפח החיצוני.

מצורפות שתי תמונות באיכות זוועתית, ביום שישי אני אצטייד במצלמה ואצלם את כל השלבים כמו שצריך.

מקווה לעדכן בהקדם,

צביקי

13012009(001).jpg

13012009.jpg

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

אני לא ממש יודע על מה אתה מתלונן, אבל נראה שהדלת שלך סופר נגישה. אתה צריך לראות איך הדלת שלי, לדוגמה, נראית ולהבין איזה בר מזל אתה.

תתחדש! שיפור משמעותי מובטח!

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אכן :-D

הייתי מצליח להכניס לשם פיל שלם לעומת הקורולה 96 :lol:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

האמת שהרפרנס שלי היו התמונות של עתיד, כך שאפשר להבין למה חשבתי שצפוף אצלי.

כנראה שעוד יש לי מה ללמוד (כרגיל) :-)

אני לוקח את דברי חזרה ובהזדמנות זו אני רוצה להודות לאנשי רנו היקרים שדאגו לנגישות בדלת :lol:

יאלה אני יורד לעבוד על האוטו (מזל שזו תקופה רגועה בעבודה).

Magenta Workshop

פורסם

צביקה (שורלאק)

תעלה תמונות של יוסי מקלל כשהוא מוריד את הדיפון של הלאנצ'יה שלך ומבין את חומרת המצב :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הנה מגיע ההמשך (אפשר לשנות את הכותרת מנהלים? זה כבר לא טיזר).

בתמונות-

הדלת לפני ניקוי

'בידוד' מקורי שהתחבא בתוך הדלת

הדלת מתנקה לה

שתי תמונות של הבידוד פנימי

בידוד חיצוני

לגבי שתי התמונות האחרונות-

כמו שאמת רואים החור הכי גדול נשאר פתוח, מכיוון שלתוכו נכנס הכיס של הדלת (אפשר לראות אותו בולט בתמונה האחרונה).

האם יש מה לעשות בנידון?

פיזרתי כמה חתיכות גם על הפלסטיקה בעיקר באיזורים מקרקשים ובחלק שנכנס לתוך הדלת.

הפעלתי את המערכת לניסיון. אין שמץ של קירקוש מהדלת. המידבס 'יורד' בשמחה ובששון לאיזור ה-63Hz (למרות שזה די גבולי, אני אשאר ב-80 כנראה). איזה תענוג :-D

ארוחה קלה וחזרה לעבודה,

צביקי

IMG_4060.JPG

IMG_4063.JPG

IMG_4064.JPG

IMG_4066.JPG

IMG_4072.JPG

IMG_4074.JPG

IMG_4075.JPG

IMG_4077.JPG

Magenta Workshop

פורסם

עבודה יפה מאוד.

נכון שאחרי שעשית איטום פתאום אתה יכול להרים את הווליום בעוד איזה 10-15% ?

אני לא מבין איך יש עדיין אנשים שאין להם איטום ברכב,ממערכת בסיסית+ אני חושב שצריך לאטום.

פורסם

העבודה יפה מאוד, התוצאות לצערי כנראה יהיו פחות

חלק גדול מהאיכות של איטום זה יצירת חלל כמה שיותר סגור בדלת,

למעשה ליצור מהדלת משהו שמתקרב לתיבה

במקרה שלך השארת חור ענק באמצע הדלת מה שמונע את אותה תיבה מדוברת.

אני ממליץ לקחת דיקט ולסגור את החור בעזרתו (לקבע אותו לדלת עם ברגים) ואז לבצע איטום על הדיקט הזה, בצורה כזאת אתה יוצר דלת אטומה והשיפור מטורף

פורסם

דיקט? באמת? אף פעם לא חשבתי על זה...

נשמע מצחיק, אני באמת שואל ברצינות ראית התקנה שעשו בה איטום עם דיקט?

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אני רוצה גם לעשות איטום לדלתות אבל מענין אותי עם יהיה הבדל בשמיעה עם מידים של הייברד אוביישן..

עם יש למישהו את המידים האלו ויש לו איטום או שהוא שמע לפני ואחרי האיטום שיגיד לי עם יש הבדל אני לא רוצה לבזבז כסף ולהתבאס כי אני יוכל לשדרג את הקומפוננט ליותר טוב

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

תודה על התגובות.

הזכרתי בהודעה שלי שיש לי בעיה עם הפתח הזה, מכיוון שהפלסטיקה חודרת לתוך הדלת בנקודה זו.

אני אנסה לחתוך MDF בצורה המתאימה ולחבר אותו באמצעות אוזני מתכת כך שהוא יהיה שקוע בתוך הדלת. עליו אני אסגור בדיינמאט.

אני אשמח לעוד הצעות מבעלי נסיון.

עדכונים בקרוב,

צביקי

Magenta Workshop

פורסם

אני בטוח שלא התכוונת באמת לדיקט נכון?

אני חושב שאתה התכוונת למשטח עץ בעובי 3 או 4 מילימטר

ועם כן גמני חושב שכדי לעשות כך..

שאלה.

אי אפשר לסגור את החור בעזרת Dynamat גדול שיסגור את החור?

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

הבעיה נפתרה :-)

קפצתי בהפסקת הצהריים לנגר השכן וקיבלתי חתיכה יפה של פורניר 4 מ"מ.

לאחר העבודה ואחרי שווארמה לחיזוק המח ,ניגשתי למלאכה.

בתחילה חתכתי שתי חתיכות בצורת הפתח, אחת לכל דלת. כאשר החלון מורד, בדקתי את עומק הספייסרים (יש מילה תקנית בעברית?) אשר נחוצים לי כדי להחזיק את העץ כ-2 מ"מ מהזכוכית.

ייצרתי ספייסרים משאריות אוקולון (פלסטיק קשיח מאד) שמצאתי בסטודיו באורך הנחוץ. חיברתי אותם לחתיכת העץ ולאחר מכן קדחתי חורים במקומות המתאימים בדלת וחיברתי את החתיכה למקום.

ביצעתי בדיקה של פעולת החלון ובדקתי שהדיפון נכנס למקום. לאחר שהכל נבדק אטמתי בעזרת דיינמאט, כאשר אני יוצר מעין 'אמבטיה' שחודרת לתוך הדלת.

התוצאה נפלאה למען האמת. עוד שיפור ניכר בעיקר בתחום הנמוך.

כמה תמונות מהתהליך-

בדיקה שהעץ מתאים.

חיבור למקום בעזרת ספייסרים.

התוצאה הסופית.

תודה חבר'ה על ההדגשה של העניין,

צביקי

IMG_4079.JPG

IMG_4082.JPG

IMG_4084.JPG

IMG_4086.JPG