Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתבלט בין ארבעה רכבים:

- טויוטה יאריס

- פיאט גרנדה פונטו

- סקודה פאביה

- סוזוקי סוויפט

מה עדיף ולמה?

תודה

פורסם

ליאריס גיר רובוטי מרגיז

פונטו עם מנוע מיושן ואבזור דליל למיטב ידיעתי ע"ס הפורום (מעולם לא ישבתי ברכב ואין לי מושג)

פאביה אוטו נחמד, אבל לא לטעמי בכלל.

סויפט אוטו סבבה, רק שהיה להם בעיה עם הצבע של הרכב בסדרת יצור מסויימת, ממליץ לבדוק האם זה נפתר.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

ידידי, אתה מוזמן לעשות סיבוב בפביה שלי (אומנם ידנית).

מניסיון עם הסוויפט - חמודה להפליא, נוסעת לא רע, מרווחת למדי ושובבה מאוד מבחינת התנהגות :-).

היא אינה נוחה במיוחד, אינה איכותית במיוחד, אינה מאובזרת במיוחד ותיבת ההילוכים (4 הילוכים) די מסרסת את העניינים.

אור, אתה משנה את דעתך כל יום. טוב לדעת...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לדעתי ? עדיפה על כל מה שהצעת כאן.

אבל אנשים אחרים יכולים לאמר לך שהם מעדיפים פאביה/פונטו/יאריס

מה שאני מציע: לך תעשה נסיעת מבחן על 2 הרכבים, תראה מה אתה מעדיף יותר.

כמו כן תריץ חיפוש בפורום על הרכבים, על הפאביה תגלה מספר שרשורים בנוגע לבעיות בהתקנות מקומיות ועוד קצת, על הסויפט תגלה את מה שאמרתי על הבעיות צבע + בעיה מונפצת על ברקסים שהולכים מהר מידי (אני חושב שזה מונפץ מכיון שברקסים הולכים לפי הרגלי נהג אז אי אפשר לדעת), חוצמזה, אין כמו רכב יפני (אני אומר את זה מתוך נסיון על 13 רכבים, חלקים יפנים חלקם אירופיים חלקם צרפתיים והיה גם איטלקי אחד).

למען הגילוי הנאות: גם אני התכוונתי לרכוש פאביה, היום אני אומר "לא לטעמי" כי אני חושב שיחסית לרכב חדש יש יותר מידי צרות, לי אישית יש כיום סוזוקי ג'ימני, שקרעתי לו את הצורה פשוט, האוטו עם 11K ק"מ לאחר 4 חודשים, לא היה במוסך מעולם, אני מאוד מקווה שגם לא יהיה.

פורסם

אור, אני לא אכנס לזה - אתה יודע את דעתי בנושא וכך גם ה"מתלוננים".

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוראל, שים לב שאמרתי "איש איש בדעתו יחיה"

לך חשוב להוציא כמה שיותר כוח מהאוטו, הפאביה עושה את זה מצויין בהשוואה לסופרמיני האחרות.

לי חשוב שהאוטו יראה מוסכים רק בטיפול תקופתי (גם זה לא כי אני יעשה לבד בבית) יותר מהכל, כל עוד האוטו מספק את זה, בצירוף הכיף שהוא נותן לי בשטח, מבחינתי זה מושלם.

ותשים לב שלא אמרתי לו לא לקנות, רק אמרתי לו שיעשה חיפוש ונסיעת מבחן על הרכבים, אז חלאס לתקוף.

פורסם

אור, אני ממש לא תוקף.

אני לא ארד לתת רמה - הרגילה - שלך.

אני מפסיק כאן.

פותח הת'רד, במידה ותרצה סיבוב - מחר אני ברשל"צ. פנה אלי בה"פ.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ממליץ לעשות סיבוב באוטו של אוראל, זה עדיף מאשר סיבוב ברכב מבחן, כי אין מגבלת זמן ואפשר לעשות את זה בשעות יותר נוחות.

יש לציין האוטו של אוראל הוא גיר רגיל, ככה שאם אתה רוצה אוטומט, אז תצטרך ללכת לסוכנות :)

אגב, מאזדה 2/סריון לא נכנס ב105 ? או שנכנס ושללת מסיבה כלשהי ?

פורסם

מאזדה 2 לא אהבתי..צפוף כזה..

וסריון ממש לא מאובזרת..רדיו בתשלום, אין חישוקים קלים, רק 2 כריות אוויר...

מישהו אמר לי שיש לכמה אנשים טויוטה יאריס שהם קיבלו בתעשייה אווירית וכולם אומרים שזה רכב מעפן ואין לו צריכת דלק כל כך טובה כמו שכתוב במפרט..אנחנו כבר לא יודעים מה לקחת..

ראיתי שיש הונדה ג'אז חדשה אבל באתר של הונדה המחירון (היקר להחריד) הוא רק לג'אז הישנה (זאת שיוצרה ב 2001 והם עדיין מוכרים אותה)

פורסם

העדפה היא עניין סובייקטיבי מאוד ולכן עדיף שתפרט את אופי הנהיגה שלך ומה הדרישות העיקריות מהרכב.

אישית הייתי הולך על הפאביה,בגלל שהיתרונות שלה גוברים על החסרונות לטעמי האישי.

תעשה רשימה של מה הכי חשוב לך ברכב,תעשה חיפוש על הדגמים בפורום דובר עליהם לא מעט ותראה איזה רכב ממקסם את היתרונות לדרישותייך.

ושאלה שלי בנושא,מבירור של חבר בסוכנות הבנתי שהגג הלבן בפאביה הוא ללא תוספת תשלום. הייתכן?

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם
מאזדה 2 לא אהבתי..צפוף כזה..

וסריון ממש לא מאובזרת..רדיו בתשלום, אין חישוקים קלים, רק 2 כריות אוויר...

מישהו אמר לי שיש לכמה אנשים טויוטה יאריס שהם קיבלו בתעשייה אווירית וכולם אומרים שזה רכב מעפן ואין לו צריכת דלק כל כך טובה כמו שכתוב במפרט..אנחנו כבר לא יודעים מה לקחת..

ראיתי שיש הונדה ג'אז חדשה אבל באתר של הונדה המחירון (היקר להחריד) הוא רק לג'אז הישנה (זאת שיוצרה ב 2001 והם עדיין מוכרים אותה)

גם לי היתה הרגשה במאזדה2 של רכב צפוף (הזזתי את הכיסא עד הסוף אחורה וזה לא היה לי מספיק).

להונדה ג'אז יש שני יתרונות - מרחב פנים גדול יותר מכל מכונית סופרמיני אחרת וצריכת דלק טובה מאוד.

נכון שג'אז לא השתנתה מ 2001 אבל מדובר במכונית מוצלחת מאוד.

אולי כדאי להמתין לג'אז החדשה או לחשוב על מכונית משפחתית קומפקטית (יכול להיות שתהיה לך את ההרגשה של הצפיפות גם בסוויפט וגם בפביה).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

איייל תקנה כבר רכב.

במקום לקנות רכב אתה גורם לאוראל לריב עם אור בפעם המליון, לא חבל!?

הרי אתה שואל בפורום בפעם ה-100 ועוד לא עשית אפילו נסיעת מבחן.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מבחינת מרווח פנים הפונטו עדיפה על שאר המכוניות שציינת בהפרש ניכר.

בקשר למנוע, אמנם הוא חלש מאלה של האחרות (ההבדל לא מורגש יותר מדי), אך הוא גם הכי חסכוני.

• תוכן חדש...