Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע איל מנסיון עם ההייבריד של נועם (soundwave) היה הבדל עצום בן ה70 וואט +-

שהאלפיין נתן לנו, לבין ה140 +- שהג'יי אל נתן לו, יכול להיות שזה גם ככה בוטק, סתם נקודה למחשבה.

כשאני אומר הבדל אני מתכוון לזה שהרמקול פשוט נשמע הרבה יותר מלא וטוב בעיקר...

תום

כל חור שחור בלילה.... גם אגזוז.

פורסם

אם אתה מתייחס לאלפיין Vpower אז ההספק האמיתי שלו הוא 40 וואט בלבד.

אם הוא עבר ל 300/2 , ההבדל וא בהחלט עצום מבחינת העוצמה.

Leon Cupra 2009

פורסם

אין ספק שככל שהמגבר יהיה יותר חזק כך הרמקול יוכל להגיע למקסימום יכולת.

בכל זאת , דוטק הוא לא הייבריד , ולא נראה לי שיש טעם לתת לו יותר מ100 וואט. אפילו פחות כמו שאייל אמר , משהו באיזור ה 75.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לפוקו, ההספק היה בסביבות 35 וואט ל4 ערוצים ופשוט גושר לשניים שנתנו בסביבות 70 וואט.

כל חור שחור בלילה.... גם אגזוז.

פורסם

פוקו: זה היה אלפיין 356 מסכן... מגבר מיותר לדעתי כי במקום לתת 5 ערוצים עם הספקים נמוכים - אפשר ללכת על מגבר חזק יותר ב-4 ערוצים.

עברתי ל-JLAudio 300/4 וגישרתי אותו רק להייבריד.... מה אני יכול להגיד... כבר הלך לי רמקול אחד כנראה בגלל ששמתי על מקסימום ווליום (ללא עיוות) והיה בו פגם - אבל בכל זאת.

הם נשמעים הרבה יותר חיים... ואני חייב לציין שחתכתי אותם ב-60 הרץ והם אחלה בחלה, מה שאומר שמומלץ בהחלט לתת להם את ההספק הנומינלי שלהם כי הם עומדים בו ונותנים תמורה.

אני ממליץ 8)

• תוכן חדש...