Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קירקושים מעצבנים בנסיעה מהקונסולה המרכזית, זה נראה לי שצריך להוסיף איזהשהיא הפרדה בין הפלסטיק של הקונסולה המרכזית (השחור) לבין השרף עץ הזה, הקרקושים נובעים מהחיכוך ביניהם, כשאני לוחץ עם היד על הפלסטיק השחור זה יוצר את הקירקושים.

למישהו יש מושג מה אפשר לעשות?

console1wn9.jpg

w448.png

תודה!

פורסם

אם תפרק את שני התריסים הקדמיים (אלו שרואים בתמונה) תמצא בפנים (כלפי מעלה) שני ברגים שמחזרים את הקונסולה לדשבורד. נסה לשחרר ולחזק אותם מעט.

בכל מקרה הדבר הזה מקולל- גם מרעיש וגם נשבר ונסדק. בשום אופן אל תנסה לפרק את הקונסולה. המקסימום זה לאחר שחרור הברגים לנסות לדחוף ספוג דק פנימה ולחזק.

פורסם

כשאתה מחזק אל תסגור חזק מדי, התושבות סביב הברגים פריכות כמו חטיף ביסלי :)

יצא לי לפרק קונסולה כזאת במלואה ולתקן אותה (חיזוקים מבפנים), חשוב לבצע הכל בזהירות.

הקרקושים קורים בין היתר כתוצאה מהתייבשות הספוג שמקבע את תעלות האיוורור כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת.

מצ"ב תמונה מה יש מאחורי הקונסולה, לא לבעלי לב חלש

מצורפת גם תמונה של הקונסולה אחרי התיקון והרכבתה חזרה.

P7040013.JPG

P7040016.JPG

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שים לב אייל להתקנת הדיבורים המסוכנת מאד שרואים בתמונה!

לצערי לא מעט בעלי המקצוע שלא מודעים לעניין ומתקינים כך דיבוריות באין מפריע.

במקרה של פתיחת כרית האוויר של הנוסע הדיבורית תעוף ישר לפנים של הנהג. התוצאות הרות אסון.

פורסם

הצלחתי בערך לפתור את הבעיה - אני כמו דפוק בפעם האחרונה שפרקתי (פירקתי פעמיים את הקונסולה) שכחתי להבריג את 2 הברגים שמחזיקים את כל הקונסולה מלמטה, הברגתי אותם ועכשיו זה הרבה יותר "יציב" :)

אגב, לאביב, פחדתי לפרק את התריס שדיברת עליו אך הסתכלתי עם פנס ולא ראיתי שום בורג בפנים, הוא מתחבא מאחורי משהו?

הבעיה שעכשיו נותרה בעינה היא, שאיפה שהכפתורים, הפלסטיק אמור להיות צמוד לדשבורד (כמו בתמונה - שם זה תקין) אצלי יש רווח בין הפלסטיק לדשבורד, אם אני דוחף את זה פנימה אחרי שניה זה יוצא החוצה...

SP_A0014_jpg1_.jpg

פורסם
שים לב אייל להתקנת הדיבורים המסוכנת מאד שרואים בתמונה!

לצערי לא מעט בעלי המקצוע שלא מודעים לעניין ומתקינים כך דיבוריות באין מפריע.

במקרה של פתיחת כרית האוויר של הנוסע הדיבורית תעוף ישר לפנים של הנהג. התוצאות הרות אסון.

ידוע,

הדיבורית עפה משם לפני כ-5 שנים ,שתבין מתי צולמה התמונה :)

לרכבי VAG יש כרית עור ייעודית להתקנת דיבורית שניתן לחבר מצד ימין למטה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...