Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסדר את הניירות שיש לי במשרד ובחדר. זה כולל תעודות אחריות, צילומים של מאמרים, סתם דפים ועוד המון דברים. שקלתי פחות מחצי מהזבל שיש שם וזה יותר מ13 קילו.

אני שואל אתכם: איפה אני יכול לשים את זה בשביל מיחזור? כואב לי פשוט לזרוק כל כך הרבה לפח ולזהם את הסביבה.

(כן, אני יודע, מודעות סביבתית גדולה מדי וכל זה...)

פורסם

יש פחים עגולים כאלה של אמניר בכל עיר, חפש אותם.

נייר זה לא מה שיזהם את הסביבה , נייר הוא אורגני ומתפרק מאוד מהר.

זה הרע במיעוטו לעומת הפסולת שזורקים, אבל עדיין צריך למחזר.

מוצרים על בסיס נפט (בקבוקים , שקיות ושאר מוצרי פלסטיק) הרבה יותר מזהמים ומתפרקים אחרי תקופת שנים לא מבוטלת, ושלא נזכיר מתכות למיניהם.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אכן, חפש את המתקנים של אמניר,

שבוע שעבר את כל הגריסה שהייתה לנו בבסיס העמסנו על אינטר ולקחנו למפעל אמניר בחדרה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

יש ליד מפעלים\אזורי תעשייה מתקנים גדולים של קרטונים, תוכל לזרוק את זה שם.

יש אחד באזור ההסתדרות 20 אם אתה מעוניין.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
את אלו יש איפה לזרוק באופן מסודר ואני עושה את זה. השאלה היא לגבי נייר. למה אין פחים מיוחדים לנייר באזור שלי?

פח עגול של אמניר יש בסביבה. אתה נוסע ברחוב התל, ממשיך כמעט עד סופו, בפניה האחרונה ימינה לפני הפניה שמובילה לגשר, יש פח עגול כזה (ראה מפה מצורפת). יש שם גם מתקן למחזור בקבוקים, אבל כאלה יש יותר קרוב. בכל מקרה, לפחים האלה יש פתח צר יחסית, אני חושב שהם מיועדים בעיקר לעיתונים.

פח.JPG

"ai motoare capul doare"

פורסם

רק תזהר לא לשקוע ביער שליד הפח העגול .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...