Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקנו היום את המחשב הנייד שלי עברנו על המגעים, על המסך והכל היה תקין.

מה שאומר שכנראה כרטיס המסך נהרס ולא תקין.

המחשב די חבול ואני לא מחפשת לרכוש חלקים חדשים, אך אם יש למישהו בנמצא כרטיס מסך תקין למחשב הנ"ל ומעוניין למסור אותו, אשמח לאמץ אותו למחשב הנייד שלי.

תודה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

את מודעת לכך שבמחשב נייד הכרטיס מסך הוא מולחם ללוח אם כן ?

זה לא בדיוק חלק נשלף שאפשר להחליף.

גם אם היית יודעת את הדגם המדויק, איך את בדיוק רוצה שמשהו יביא לך חלק כזה?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ממליץ להתחיל מניקוי מגעים של זכרון. יש ספריי מיוחד לניקוי מגעים, ממליץ להשתמש בו. מגעים של זכרון אפשר לנקות בספריי + עם מחק. להוציא ולהכניס אחרי זה כמה פעמים ולנסות שוב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אכן ליביו אני יודעת שהוא על בורד.

המחשב נמצא במצב לא הכי טוב, ולכן אנחנו מנסים להחיות אותו בכל זאת, גם אם לא נצליח להלחים חזרה כמו שצריך, לפחות ניסינו.

המסך כרגע דולק, אבל הוא מאוד עמום, המסך כהה לחלוטין, וכל האייקונים שנמצאים על לוח העבודה נראים כצלליות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
המסך כרגע דולק, אבל הוא מאוד עמום, המסך כהה לחלוטין, וכל האייקונים שנמצאים על לוח העבודה נראים כצלליות.

אולי נשרפו פלורוסנטים של תאורה אחורית ב-LCD? לפי מה שאת מתארת כאן, הבעייה כניראה לא בכרטיס מסך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

פירקנו את כל המחשב, בדקנו את המסך, הכל היה תקין.

כך שנראה שהכרטיס מסך לא תקין, לדעתי זה אבוד, הבנתי שיהיה מאוד קשה באמצעים ביתיים להפריד את החלקים במחשב נייד שהכל מונח על בורד.

ל'

פורסם

יקירתי - אם את רואה תמונה - הבעיה שלך היא אכן לא כרטיס מסך.

אני לא מבין בדיוק מי הוא אותו "מומחה" שהתייעצת איתו ושאת חושבת שיכול לפרק ולהלחים כרטיס מסך ללוח אם של מחשב - אבל צאי מהסיפור הזה - מומחה גדול הוא לא ממש אם זאת העצה שאיתה את פונה אילינו.

במצב כזה הפתרון היחידי הוא החלפת כל הלוח אם.

א ב ל - בגלל! שהבעיה היא כלל לא בכרטיס מסך! אלא במסך עצמו - עשי לעצמך טובה וותרי על זה גם אם תמצאי אחד.

רוצה הוכחה שאני צודק - חברי מסך חיצוני - והפלא ופלא - תיהיה לך תמונה תקינה.

זה שיש לך בכלל תמונה על המסך מוכיחה את זה.

מה שמשאיר אותנו עם התקלה וה"בדיקה"

א. איך בדיוק בדקת שהמסך תקין אם יורשה לי לשאול?

ב. האם יש כפתורים לכיוון עוצמת הערת מסך בנפרד מהמקלדת? (ואם יש / רק במקלדת - ניסית אותם?)

רוב הסיכויים כפי שנאמר פה זה שהתאורה האחורית של המסך שלך הלכה ואת צריכה לחפש מסך לדגם הזה ולא כרטיס מסך.

(המחשב היה מצפצף לך ולא עולה / לא נותן תמונה בשופ פנים ואופן אם זה אכן היה המסך).

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

תנסי ללחוץ על Fn + F8 זה אמור להגביר תאורה במחשבים של קומפאק

גם אני חושב שהבעיה לא בכרטיס, נסו לחבר מסך חיצוני.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

לא ניתן בתנאים ביתיים להלחים מעבד כרטיס מסך אלא אם כן יש לך ציוד הלחמה SMT.

גם לי זה נשמע כאילו הכרטיס מסך דווקא תקין והמסך הוא הבעייתי בסיפור

פורסם

תקשיבי תקשיבי, בהמשך להודעה הקודמת שלי עכשיו פתאום נזכרתי במשהו שכל הזמן היה קורה לי בקומפאק-

יש פין בפינה השמאלית מעל המקלדת, כאשר את מורידה את המסך הוא מכבה את התאורה של המסך, למרות שעוד ניתן לראות משהו אבל ממש חלש

תנסי לתת לו כמה פליקים, ולהכניס ולהוציא אותו, הוא תמיד נתפס וגורם למסך כהה מאד...

איזה דגם המחשב שלך, PRESARIO 2700 ?

פורסם
תנסי ללחוץ על Fn + F8 זה אמור להגביר תאורה במחשבים של קומפאק

גם אני חושב שהבעיה לא בכרטיס, נסו לחבר מסך חיצוני.

הנסיון כשל.

אני אשמח לדעת כיצד מחברים מסך חיצוני.

אפשרות אחרונה לפני שאני משליכה אותו לאשפה.

:roll:

*עריכה: עכשיו ראיתי את ההודעה הנוספת, מנסה את האפשרות שהצגת.

ל'

פורסם

מסך חיצוני את מחברת באמצעות כבל, לאחוריים של המחשב.

אני בטוח שזה הפין הזה, בהצלחה.

פורסם

מסכים עם עמית - רוב הסיכויים שהוא צודק.

זה פין קטן כזה שקיים ברוב המחשבים הניידים (פחות בחדשים)

בקשר למסך מחשב - אם יש לך אחד יש לך כבל (חוץ מהכבל חשמל) - קשה לפספס לאן לחבר אותו - אין הרבה אופציות.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

אלו הכניסות היחידות הקיימות במחשב, ואף אחת מהן לא תואמת לחיבור אלא אם כן צריך מתאם.

:?:

4.jpg

5.jpg

6.jpg

• תוכן חדש...