Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ערעור לגבי הטסט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אתה מדבר על זאת שאני חושב, היא זו שהכשילה אותי בטסט השני :-).

את מי לא? את חצי מהחברים שלי היא הכשילה. תופעה הבוחנת הזאת אני לא מכיר גבר אחד שעבר אצלה לעומת זאת נשים בכמויות.

Lexus12 אין קשר בין לחץ מהנהיגה לטסט. הבעיה עם טסט זה שאתה לחוץ מהפחד לא לעבור הרבה יותר מהלחץ של הנהיגה. הרי 99 אחוז מהניגשים לטסט יודעים לנהוג אני לא חושב שהם חוששים שהם על הכביש וזה בדיוק הקטע הבעייתי

בטסט שהוא לא בוחן את כישורי הנהיגה אלא את רמת הלחץ של הנבחן..

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
את מי לא? את חצי מהחברים שלי היא הכשילה. תופעה הבוחנת הזאת אני לא מכיר גבר אחד שעבר אצלה לעומת זאת נשים בכמויות.

..

אני גבר גבר ועברתי אצלה:-) כיף לעבור אצלה זה משהו מיוחד:-D

to finish first first you have to finish

פורסם
אני גבר גבר ועברתי אצלה:-) כיף לעבור אצלה זה משהו מיוחד:-D

אני נכשלתי אצלה טסט ראשון(עברתי שני) מה שמדהים שהטסט הראשון היה טוב בהרבה מהשני. הסיבה שלא עברתי אצלה היא הכי הזויה בהיסטוריה. "הערה מילולית בזמן נהיגה" נשמע מפוצץ אבל כל הסיפור הוא שרכב נצמד אליי(לא משהו רציני) השדלתי להחמק והבוחנת ביקשה שאני אשים אליו לב כמובן שלא קרה כלום ואחרי מספר שניות הוא פנה שמאלה המשכתי את הטסט אחרי 15 שניות היא ביקשה שאני יעשה חנייה וכו'. נגמר הטסט הייתי בטוח שעברתי פתאום אני מגלה שלא עקב הערה מילולית.

מה שהכי מדהים שהנהגת השנייה שעשתה איתי את הטסט קיבלה ברקס בחנייה משהו מטורף ובאורך פלא עברה.

הנקמה הייתה שפגשתי את אותה בוחנת חודשיים אחרי ברמזור בזמן שאני נוהג. את כמות הקללות שהיא קיבלה היא לא תשכח בחיים.

פורסם

אני לא יודע אם מותר ככה לזרוק את השם באינטרנט אבל בוא נגיד שהיא אישה ושכל המורים מלכלכים עליה:-)

עברתי איתה טסט אחרי שהיא סובבה אותי בכל המקומות עם הטריקים..אין ספק זו הייתה הרגשה ממש טובה:twisted:

מניסיון!אם אתה מהקריות אני גם אגיד לך איזו טסטרית אתה בטח תכיר

אני נכשלתי אצלה טסט ראשון(עברתי שני) מה שמדהים שהטסט הראשון היה טוב בהרבה מהשני.

ההערה של אבי נשמעה לי ממש מוכרת לגבי הטסטרית שלי בעבר. מעבירה רק נשים..

במקרה יש לה שיער ג'ינגי מקורזל ארוך? נראית ממש לא נחמדה ואנטיפתית? 40+- ככה? (אולי כבר 50+- היום :wink:)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

יש לה שיער מקורזל היא לא שמנה די רזה אפילו(זה היה לפני שנה וחצי) אני כמעט בטוח שזאת אותה אחת. צריך לשלוח את רפי גינת לבדוק אותה יש אצלה משהו מסריח..

יש לה את ה45 +-

אני יודע שיש 2 בוחנות בקריות..

פורסם

כן, די רזה, אפילו רגליים בגדר הסבבה :wink:, לא לצחוק, זה היה לפני 10 שנים!

יכול להיות שזה מה שהרגיע אותי טיפה :lol::lol:, אצלה עברתי טסט!! חששתי לחיי מהשמועות שרצו סביבה, גם המורה נהיגה שלי לא תרם לבטחון יותר מדי כשהבין שאני איתה.

נהגתי הכי קול שיכלתי, המון, המון מבטים למראות, בטחון מלא בנהיגה, אפילו יצאתי לעקיפות בכביש החוף לצורך עקיפת משאיות איטיות, יצאנו מנק' ההתחלה דרך נבכי שכונת קרית אליעזר אל כביש החוף, עלינו את פרויד, נכנסו לרמת אשכול וקנחנו בחנייה במקביל. שפשפתי טיפה את המדרכה עם האחורי ימני אך מיד תיקנתי, פחדתי מוות שנכשלתי. אחרי החליף אותי תלמיד אחר שבמקרה הכרתי מבית הספר, מה אומר לכם, פחדתי יותר לחיי בזמן שהוא נהג מאשר לרשיון שלי. ולאחר שכמעט נכנס במונית בצומת T וקיבל את הברקס של החיים שלו חזרנו למשרד והתחלתי לשאת צעדי הביתה, לאחר כמה שעות המורה הבדחן שלי התקשר ובשר לי את הבשורה המשמחת!!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אין דבר כזה טסטר מכשיל...גם אם עשית טעות אחת, בכביש שתנהג לבד היא תעלה לך בתאונה.

אתה צריך בטסט לנהוג מושלם.

גם אני עברתי טסט שני אחרי שטסט ראשון, כולי התרגשתי יותר מדי...אפילו בתחילת הנסיעה שכחתי להוריד בלם יד, ואחרי שהוא בלם אותי ליד מעבר חציה הבנתי שכבר נכשלתי.

לעומת זאת בטסט השני, עברתי חלק חוץ מחלק שלא עשיתי זינוק בעליה אבל תיקנתי מהר את עצמי כדי שהוא לא ילחץ לי על הקלאץ'...(אם הוא לוחץ לך על הדוושות בדוק נכשלת).

ואגב ניגשתי אחרי 34 שיעורים...בין הטסט הראשון לשני לקחתי עוד 4 שיעורי רענון.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תשחד את הטסטר, זה הרבה יותר כלכלי.

8)8)8) בצחוק, כן?

בכל צחוק יש מעט אמת, מורי הנהיגה (לפחות אלו שאני מכירה) בודקים את תעודת הזהות של התלמידים לפני שהם נשלחים לטסט ומרוקנים אותם מכסף מזומן, על מנת למנוע טעויות שברגע שהתלמיד מציג את ת.ז שלו יחד עם כסף מזומן בפנים, הטסט עלול לחשוב שזה שוחד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עזוב, שמע לי.

אני בטסט הראשון שעשיתי,הייתי אני מקס ואתי היה עוד תלמיד מקסים.

אני נהגתי ראשון,והכל עבר חלק והטסטרית אפילו חייכה לי :lol:

הוא על על ההגה ואני פשוט זוכר שהנסיעה שלו הייתה זוועה.

נחש מה?

אני נכשלתי והוא עבר,ועד היום אני בטוח שזה בגלל בלבול בשמות.

פורסם

די לטחון מים.

לא מדובר כאן על קישורי הנהיגה.

בזמן לימוד נהיגה,מלמדים לא רק טכניקה של נהיגה,אלה גם הרבה דברים מעבר. גם אותם בודקים בטסט.

ועל אחד מהם,אתה בטוח נכשל. וזה בטחון על הכביש. הרי,אמרת את זה בעצמך.

יש לי הרבה דוגמאות,שאנשים עברו טסט גם במצבים,שהיו צרכים לבלום עד כיבוי המנוע,וכמאת תאונות.

למה הם עברו? כי הם היו רגועים,ופעלו לפי המצב.

אתה יכול להיות נהג מצוין,אבל אם קופץ לך משהו על הכביש,והתגובה שלך היא לא מיידית,או לא ברורה לטסטר,אתה נכשל.

כל מה שאני יכול להמליץ לך,זה לקחת אוויר לפני הטסט הבא, ולנהוג כאלו שאתה לוקח את האימא מהמכולת לבית. בזהירות ובכיף.

Omnia mea mecum porto

פורסם

אני יודע ממקור ראשון,

שיש טסטרים שנותנים להם מעטפה עם 1000 שקל, ואז כמו GPS הם מכוונים אותך ישר לתחנת משטרה.

=]

----

פורסם

יש לי הרבה דוגמאות,שאנשים עברו טסט גם במצבים,שהיו צרכים לבלום עד כיבוי המנוע,וכמאת תאונות.

למה הם עברו? כי הם היו רגועים,ופעלו לפי המצב.

לי בטסט הראשון היה אחד שהתחיל נסיעה פעמיים בהילוך שני ( פעמיים נכבה לא הרכב, אחד אחרי השני ), ואז הטסטר אמר לו שיעביר לראשון, וכמובן שהוא עבר כי זה לא קשור.

וחבר שלי נכשל בטסט על זה שהוא העביר בכביש מהיר מרביעי לשלישי במקום לחמישי ( חוסר קורדינציה? :x )

זה שהמנוע נכבה באמצע הטסט זה לא אומר שנכשלים, לי בכל אופן בטסט הראשון רעדה הרגל על הקלאץ' ואני בטוח שזה קורה לעוד הרבה.

• תוכן חדש...