Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלוח במידות

אורך 1 מטר

רוחב 50 או 60 ס"מ

עובי רצוי 40 מ"מ

בעיקרון אני מחפש לוח בוצ'ר בלוק ( לא מעונין בעץ אורן ) או עץ מלא מסוג דובדבן \ מייפל .

למי שיש המלצה על ספק \ נגרייה באיזור המרכז שם אוכל להשיג את הלוח במחיר שפוי , אשמח לקבל פרטים .

תודה למסייעים .

פורסם

יש לך בת"א מקום בשם ט.ר. מחסני עצים בדרך יצחק בן צבי - שם יש בטוח .

אתה יכול לנסות גם "במדביק" במוכר עצים בת"א .

בהצלחה .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

אני לא יודע לגבי המחירים (לא השוויתי), אבל חומר כפי שביקשת תוכל למצוא בפארק אפק (ראש העין), בתוך הפסז' מול אורנג'.

החנות נקראת בוצ'ר בלוק ונמצאת בדיוק מול "שניצל שבזי" (כ"א שתעצור שם יכוון אותך אליהם).

אם המחיר שלהם מופרז, צא מאיזור התעשייה, פנה ימינה לכפר קאסם ובכיכר ימינה. אחרי 250 מ' בערך יש 3-4 בתי מסחר לעץ, נדמה לי שיש להם גם לוחות כאלה (לא בטוח, אבל אם אתה כבר שם, שווה לבדוק).

• תוכן חדש...