Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בר"ד שלי יש מין אופציה שמתי לב שלכול הפיונרים יש את זה שזאת אופציה הsla

אין לי מושג מה היא עושה יש למישו פה מושג ??

תודה רבה לכול העונים

פורסם

מה היא מעיקה לך כ"כ ?

בעולם החיצון - SLA זה SERVICE LEVEL AGREEMENT, שמבטא את רמת השירות לה מתחייב הספק כלפי הלקוח.

בפיוניר מדובר על SOURCE LEVEL ADJUSTMENT, שמאפשר להגביר או להחליש את רמת השמע של מקורות שונים (בד"כ נגן CD או מכשיר בכניסת AUX) כדי להתאימם ל-LEVEL של הרדיו (כך שכאשר אתה עובר מרדיו ל-CD ולהיפך, לא יהיה לך עלייה או נפילה בווליום).

פורסם

SLA-זה ראשי תיבות של SOURCE LEVEL ADJUSTMENT זה עושה התאמת ווליום מקור CD למקור משני רדיו

שמר הקדמת אותי סחטיין

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אני מאחל לך שבחיים יהיו אלו הדברים שיעיקו עליך..

שמר, כבוד לנו לראות [גם כאן] מפניניך..

אבל אם כבר בראשי תיבות עסקינן, גם צד"ל זו אופציה. SLA = South Lebanese Army

פורסם

שתי האופציות של צד"ל וSLA מעולם העסקים עושות בלאגן הרבה יותר גדול :-P

אולי איתמר אם כל הנסיון שלו עם פיוניר יוכל להוסיף כאן קצת מידע.

זה נשמע יותר כמו הגנה על המגבר הפנימי של הHU מאות נכנסת חזקה מידי - לא נראה לי שיש לך מה לגעת בזה אם אתה לא מחבר מקור אות חיצוני כמו איזה נגן MP3 עם חיבור דרך כבל אוזניות או איזה דיסקמן חיצוני.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני בעל ניסיון עם פיוניר לא יודע עם כמו איתמר אבל כאשר הייתי שומע רדיו יש תחנות בהם האיכות שמע לא גבוהה ואין כבר כמעט מה להגביר בגלגלת הווליום אז מעלים את הSLA וזה נותן עוד עוצמה כאילו מחפה אל הווליום שאבד. עם נעשה אותו דבר בדיסק פשוט מגבלת הווליום תגיע לפני. לדוגמא 25 היה השיא של שמיעה טובה ב0 SLA אז ב4 SLA השיא יהיה בווליום 16 נגיד +- לכול כיוון העיקר הוא הרעיון הכללי.

שורה תחתונה כמעט ואין מה להשתמש בפונקצייה השאר אותה על 0

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם
אולי איתמר אם כל הנסיון שלו עם פיוניר יוכל להוסיף כאן קצת מידע.

זה נשמע יותר כמו הגנה על המגבר הפנימי של הHU מאות נכנסת חזקה מידי - לא נראה לי שיש לך מה לגעת בזה אם אתה לא מחבר מקור אות חיצוני כמו איזה נגן MP3 עם חיבור דרך כבל אוזניות או איזה דיסקמן חיצוני.

lanos, הודעתו של שמר מדוייקת,

בפיוניר מדובר על SOURCE LEVEL ADJUSTMENT, שמאפשר להגביר או להחליש את רמת השמע של מקורות שונים (בד"כ נגן CD או מכשיר בכניסת AUX) כדי להתאימם ל-LEVEL של הרדיו (כך שכאשר אתה עובר מרדיו ל-CD ולהיפך, לא יהיה לך עלייה או נפילה בווליום).

יש מה לגעת בזה גם אם אתה לא מחבר נגן חיצוני, כי הבדלי עוצמת (ווליום) האות בין הCD לרדיו שונים, ובזה בדר"כ משתמשים במכשיר הר"ד.

אצלי 1- לדוגמא.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...