Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או.קיי. חברים, לאחר התלבטויות לא קלות בכלל, ולאחר מס' לא מבוטל של פעמים שבהן שיניתי את דעתי החלטתי לרכוש רמקולים לרכב ורדיו דיסק בלבד (ללא מגבר וללא סאב-וופר), ואני צריך את עזרתכם/עצתכם בנושא.

האפשרויות שבהן בחרתי:

1. רדיו דיסק פיוניר מדגם 6050 (במחיר של 950 ש"ח עם אחריות של עוזי רדיו) וסט קומפוננט של mb quard.

2. רדיו דיסק של פיוניר מדגם 4050 (במחיר של 750 ש"ח עם אחריות של עוזי רדיו) וסט הקומפוננט שציינתי.

השאלות שלי:

1.האם ישמעו יפה ובעוצמה סבירה (לא צריך מעבר לזה)?

2. האם ההפרש במחיר של הרדיו דיסק מצדיק את עצמו?

3. האם ההבדל בין קומפוננט לבין רמקולים רגילים (שהם גם אופציה) הוא משמעותי (בפרט לאור העובדה כי סט קומפוננט סביר עולה כ-1,000 ש"ח לעומת סט רמקולים 6X9 של פיוניר עם 3 יציאות עולה כ-600 ש"ח)?

4. איך ישמעו ברכב אם אני אתקין את הקומפוננט מאחור?מומלץ?

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

סט קומפוננט ב1000 ש"ח,צריך הגברה ראויה,

ההגברה של ה רדיו דיסק לא תספיק.לדעתי אין טעם לקנות סט במחיר כזה ללא הגברה,

אם אינך מעוניין במגבר ,תקנה קדמיים קואקסיאליים(לא קומפוננט)+אחוריים 6X9 ביחד מקסימום 700 ש"ח.

תהנה.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

זה אומר שעדיף לי להתקין את ה-6050 עם רמקולים "רגילים" או שבכל מקרה גם אם אני לא רוצה להיכנס להשקעה גדולה במגבר, עדיין יהיה עדיף לי להתקין את הקומפוננט?

פורסם

א. מה התקציב שלך?

ב.לא שעדיף רמקולים רגילים,פשוט קומפוננט ב1000 ,שיחובר להגברה של הרדיו דיסק,באמת יישמעו "רגילים"

לכן,את ה1000 ש"ח,כדאי שתחלק באופן נורמאלי,ואולי גם תחסוך.

אם אתה מתכוון להתשדרג בעתיד,זה כבר משהו אחר.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

אין לי הגבלת תקציב למעשה, אלא שלא רציתי להיסחף עם מערכת יקרה בגלל הסיבה הפשוטה שמדובר ברכב שייסע פעם בשבוע או שבועיים (לכל היותר!).

עדיין, אני מחפש שילוב טוב ואיכותי של רמקולים (קומפוננט או לא) ושל רדיו דיסק, עם איכות שמע טובה.

נ.ב.

תודה על העזרה.

• תוכן חדש...