Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

10/01/04 - טיול ג'יפים חלומי !!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

על אף שאני חובב נהיגה ספורטיבית (MR2), הרי שהגיע החורף ועמו, טיולי הג'יפים המסורתיים.

יצאנו 2 פג'ארו קינג קצרים זהים (שלי ושל חבר קרוב) + 2 פורנרים, כולל משפחות מורחובת...

מלכתחילה תכננו לטייל קרוב לבית קצת בוץ והרבה ירוק בעיניים. נכנסו לשטח באזור אנדרטת השיריון (אחרי בילו) ויצאנו, כעבור 9 שעות של טיול בוץ מדהים, ליד מושב אשתאול המהולל.

בדרך עברנו דרך האזורים שליד כביש 6, מצפה צופית, בית ניר וכו' וכו'...

בקליפת אגוז, אין שום כיף שמתקרב לכיף שבנהיגת ג'יפים בשטח, בחורף !!!

זה הזמן לרוץ ולקנות אחד (אפילו סיקס, סמוראי וואט אבר...) וליהנות מכל רגע בשטח...

יש לנו מדינה מדהימה (ומאוד מאוד מאתגרת).

שבת שלום....

:roll:

---

פורסם

זה הזמן לרוץ ולקנות אחד (אפילו סיקס, סמוראי וואט אבר...) וליהנות מכל רגע בשטח...

שבת שלום....

או לקנות לאדה ניבה כזאת..........

הניבה הצובה2.JPG

פורסם

silver-mr2 אני רואה שאתה נהנה... :lol:

אני לאומתך נסעתי לי (לבד, אפילו בלי אשתי) לאזור מבואות ירושלים.

היה ענק... :roll:

קצת גשם, כביש מעת חלקלק. סה"כ שעתיים נסיעה... אבל חזרתי גמור.... :wink:

קצת מסלולים לטיול הבא שלנו.

בכל אופן מפטה מאוד עניין השטח. שמח שנהנית...

מועדון הרודסטרים, אין עוד מועדון כזה.

http://www.roadster.co.il/

פורסם

נשמע דווקא כיף מאד הטיול הזה אבל זה בעיה למי שאין גיפ :?

אז לא נראה לי שאני יוכל איזה יום שבת אחד לנסוע בסבבה לאיזה טיול גיפים.

חבל דווקא נראה לי מהנה מאד :)

פורסם
היי.

על אף שאני חובב נהיגה ספורטיבית (MR2), הרי שהגיע החורף ועמו, טיולי הג'יפים המסורתיים.

יצאנו 2 פג'ארו קינג קצרים זהים (שלי ושל חבר קרוב) + 2 פורנרים, כולל משפחות מורחובת...

מלכתחילה תכננו לטייל קרוב לבית קצת בוץ והרבה ירוק בעיניים. נכנסו לשטח באזור אנדרטת השיריון (אחרי בילו) ויצאנו, כעבור 9 שעות של טיול בוץ מדהים, ליד מושב אשתאול המהולל.

בדרך עברנו דרך האזורים שליד כביש 6, מצפה צופית, בית ניר וכו' וכו'...

בקליפת אגוז, אין שום כיף שמתקרב לכיף שבנהיגת ג'יפים בשטח, בחורף !!!

שבת שלום....

ומה עם תמונות?

רוצים לראות בוץ, ואם אפשר - את הג'יפים בתוכו...

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

אלה התמונות מהפאלם של חבר (שצילם עד קודם לכניסה לשטח הבוצי באמת)

תמונות נוספות יגיעו בהמשך (המעניינות יותר)

איך הקינג ?? :lol:

Set19_103.jpg

Set19_111.jpg

Set19_113.jpg

Set19_114.jpg

Set19_116.jpg

Set19_99.jpg

---

פורסם

התמונות שהעלת לא תואמות את התיאור המילולי.

הסברים?

נמרוד

אשכרה... אני רואה 2 פג'רו קצרים כמו במתואר ומגנום...

למה? ככה!

פורסם

אכן כן. יש צדק בדבריכם. אלו תמונות של לפני שבועיים.

תמונות מטיול הבוץ עליו כתבתי בתחילה- - זה בדרך (והרבה יותר מרשים !!!).

עידן :oops:

---

פורסם

שבת שלום....

הניבה הזאת היא של אח של חבר טוב שלי :)...ולפי ה"סיפורים" ששמעתי מהחבר היא מושקעת בטירוף...והיא גם נראית ככה...

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

שבת שלום....

צחוק צחוק! (ויש הרבה :lol: )

אבל אני ראיתי את הניבה עולה בעליות שלנו אם הפורנר אפילו היה קשה לטפס! זה היה ממזמן בטיול אם רמת העבירות הכי גבוהה שעשיתי עד היום! (אמא מדריכת טיולי ג'יפים + 8 שנים של נסיון נהיגה על פורנר, כל יום שטח!) אחרי זה, אני משתדל לתת את הריספקט המינימאלי לפחות לכל ג'יפ! או כמו שאמרו חכמינו.. זה הכל בנהג!

אז אולי באמת בנסיעה עירונית הוא חרא, ואולי גם אין לו בכלל כוח והוא מאוד מתפרק, וגם חסר יכולת עבירות כלשהיא! אבל הוא עדיין קל מאוד וזה כבר יתרון גדול כי אחרת איך אתם חושבים שהדיפנדר היה יכול למשוך אותו במשך כל הטיול! :lol::lol:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

• תוכן חדש...