Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המנחת המדובר הוא מסדרה 3 של ג'נסיס

עבודת יד תוצרת אנגליה המתאם הוא אוניברסלי מתאים לכול מגבר. לגבי השניים הנוספים הם באים אם מתאם מיוחד רק לסידרת הפרופייל שלהם

יש לך איזה קישור , תמונה או איזה שהוא מידע על המנחת המדובר ?

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אמרתי שאין ?

היות ואני לא מכיר אותו , היות ואני מאוד אוהב את גנסיס והיות ומדובר במוצר מעניין אני מחפש עליו מידע .

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מה זה? טיזר?

תעלו קישור לכל הרוחות :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש גם יש אני ראיתי פעם, לא בעצם זה היה ציפור, לא זה מטוס, לא זה....סופרמן :)

מה זה מנחת של הK-G-B ? תעלו מידע קצת

פורסם

אז אחרי שקיבלתי מספר טלפונים הבוקר בנושא המנחת המדובר וחוסר המידע הקיים לגביו, החלטתי לעשות את המתבקש, הרמתי את השפורפרת וחייגתי ל-GENESIS, להפתעתי מי שענה לי בצד השני היה Gordon בכבודו ועצמו.

לאחר סבב מחמאות קצר מצידי על המגברים שלו, ניגשתי לשאלה, מהו ה-LINE DRIVER המדובר והאם הוא בכלל קיים?

Gordon הסביר לי שכן, אבל כרגע אין אפילו ברושורים או מידע שזמין לקהל הרחב, גורדון ציין שכנראה זו הסיבה שהיבואן בארץ לא יכל לתת תשובות.

ביקשתי מגורדון האם הוא יכול לנדב לי קצת מידע לגבי המוצר? הוא ענה בתגובה שהמוצר הוא מסדרה III ולא מסדרת ה-Profile.

בשלב זה גורדון הסביר לי שהוא "קצת" עסוק ולכן הוא יעביר אותי לאחת המזכירות שם, גו'לי שמה והיא תיקח ממני פרטים.

ביקשתי מגו'לי האם היא יכולה להעביר לי קצת מידע למייל לגבי המוצר המדובר? היא בתגובה ענתה שאין בעיה, היא תשלח את המידע הקיים ליבואן בארץ ותבקש להעביר אותו הלאה.

שוב ביקשתי האם היא יכולה להעביר אותו ישירות למייל שלי?

היא ענתה שאין בעיה היא תרשום את המייל שלי ותעביר אותו לגורדון עם בקשה לשלוח לי מידע לגבי המנחת המדובר.

אמרתי תודה יפה וסיימתי את השיחה.

אני מניח שאם וכאשר אני אקבל עוד מידע אני אפרסם אותו פה בפורום לרווחת הכלל.

דני.

פורסם

דני , תודה על המידע.

קצת תמוהה שגורדון בכבודו ובעצמו אומר שזה עוד לא משווק ושאין מידע זמין לקהל הרחב , למרות כל זה יש בארץ מקומות שכבר מתקינים את זה..

תמוה משהו.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עופר, אני מסכים.

הוא הסביר לי שזה למעשה לא LINE DRIVER אלא תוספת למגבר, לפחות כך הם קוראים לזה.

הוא שאל אותי איזה מגבר יש לי, עניתי ST100, בתגובה הוא ענה "כן, יש תוספת למגבר שנותנת כניסות HIGH LEVEL".

בהתחלה ששאלתי לגבי LINE DRIVER עצמו הוא לא הבין בכלל על מה אני מדבר, רק שאמרתי HIGH LEVEL הוא הבין והסביר שזה תוספת למגבר.

כל הסיפור הזה קצת תמוהה, אין ספק.

מקווה שהנושא יתבהר ברגע שאני אקבל קצת מידע לגבי הדבר, מי יודע אולי אפילו תמונות?

ביינתים אולי יחיאל יואיל בטובו לפרסם קצת תמונות של המוצר וקצת מידע? אם יש לו...

פורסם

תמוה או לא, אותי זה קצת מצחיק. הכל בשושו, כאילו מדובר בביטחון שדה.

יאללה, כולה מנחת, מילא אם היה מגיע ביחד עם המזכירה ג'ולי.. [בהנחה שדומה לבריטית כמו נעמי קמפבל..] :-)

פורסם

יותר מזה , מגברים של גנסיס אני לא הייתי קונה בשביל מערכת שמחוברת דרך מכשיר מקורי בכניסת HIGH . זה פשוט מיותר להשקיע כסף בהגברה ברמת גנסיס (גפ פרופייל וגם סדרה 3) ולחבר אותה למערכת מקורית בחיבור באיכות נמוכה.

חבל על הכסף של המגבר.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

כן? ולשאלתי,

אחרי שכל הסיפור פה התנפך יותר מידיי,בואו נשוב לשאלה שלי,

מה ההמלצה במינימום כסף למנחת ברמה טובה ואיכותי ואני לא מחפש כ"כ להשתגע סה"כ שיתאים למערכת מובנת

ושתסחוב קומפוננט קדימה MOREL PULSE רמקולים אחורה בדלתות MOREL TEMPO 5X7 ומגבר JBL GTO 75.4

אני בשלי חושב שלפי דעתי הrokford fostage המדובר הרגיל ב200-250 ש"ח יספיק לי, אך יחד עם זאת יש גם את הstinger שהוא גם איכותי שמעתי והומלץ לי עליו והוא גם נע ב200-250 ש"ח וג'נסיס קצת יקר בקיצור מה המלצתכם בהתאם לנסיבות שלי

פורסם

לJBL 75.4 יש מנחת מובנה, אתה יכול לחבר לו ישירות HI LEVEL והוא מנחית לבד, בערכה מגיע גם קונקטורים מיוחדים לזה

תנסה לעבוד עם זה לפני שאתה משקיע באחד חיצוני

• תוכן חדש...