Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני עובד בשטח ומקבל רכב מסוג פרטנר\דובלו ורוצה לשים ברכב את המערכת שלי מהאוטו שמכרתי שזה כולל מגבר 6X9 סאב וקומפוננט\6X9 רדיו דיסק די וי די ומסך מראה

הרכב יכנס לטיפולים ויכולים להחליף לי את הרכב בכל זמן שיחליטו.

אני יודע שאכן להוציא חוטים כל פעם יכול לפגוע בהם אך אני מוכן לשלם על חוטים טובים כדי שתהיה לי אפשרות כל פעם לשים ולהוציא שזה בערך כל שלושה חודשים.

כל הרכבים הם מסחריות.

מה המיקום הכי טוב בשביל המגבר והחוטים?

לגבי רמקולים חשבתי על תיבות ולתלות אותם שזה לא בעיה והשמיעה בתיבות היא טובה שמעתי אצל חבר ברכב דומה והם מנגנים אפילו טוב יותר בתוך התיבות האלה.

תודה מראש ואשמח לעזרה כדי לא לעבוד כמו חמור ולשים כל פעם ולהוריד, אולי איזה פתרון טוב יותר?

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

נשמע לי חפאר ממש כול הרעיון

אתה לא יכול להשים את כול הציוד באותו בצורה שיהיה לך קל להוציא הכול וגם להגיע למקסימום תוצאות

לגביי 6*9 מנסיון עבר בתוך תיבה בנוייה יכול להשמע בהחלט טוב אבל קח בחשבון שעל התיבה להיות דיי גדולה למה הרמקולים 6*9 עובדים על שיטת הFREE AIR

לגביי מגבר פיתרון לא טוב אך יעיל לדרישות שלך תוכל להדפיב על התיבה שתבנה לרמקולים ה6*9

לגביי חיווט- הוצאה והכנסה מספר רב של פעמים ולא משנה איזה חיווט יש לך תפגע בסופו של דבר בחיווט כי הפח של האוטו מגלף אותו כול פעם. עצה שלי לגביי החיווט בתקווה שיש לך פשוט מערכת סבירה קנה קיט פשוט ותוותר על הכאב ראש של פירוק חיווט כול פעם

לגביי דיוידי תוכל להניח בתא כפפות ומסך מראה זה שטויות תוכל לפרק ולהרכיב מתי שתרצה כמו כן רדיו דיסק

קומפוננט אני לא יודע עם חשבת על זה או לא אבל מחליפים לך כול פעם רכב. לא עלה בדעתך שגודל הדלתות משתנה?

בקיצור קיבלת תשובה להתקנה שהכי קל יהיה לפרק ואני לא דוגל בה בכלל ומה שכתוב הוא רק בגלל הסיבות שלך

וקח בחשבון שלא רק לך יהיה קל לפרק את ההתקנה הזאת (נקודה למחשבה)

להפיק את המקסימום מהציוד שלך ומבלי להכיר את הציוד שלך בתנאים שהצבת נראה לי כמשימה כמעט בלתי אפשרית

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

כל המסחריות האלה הם 6.5 וקל להתקנה פשוט מוציאים את הרשת ויאלה להבריג.

לגבי התיבות, אלה תיבות מוכנות ל6X9

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

עם אתה מתכוון לקטנות האלה שיש בהם בקושי 2 ליטר נפח אז אני לא יודע איך שמעת ואהבת אצל חבר שלך

זה פשוט לסרס את הרמקולים אלא רמקולים שמיועדים לנגן בנפח הבאגאז לפחות 40 ליטר וזה גם לא הרבה

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

גם אני בדיוק שובר את הראש באותה הסוגייה של הדובלו שיכולה לא לחזור מטיפול.

מבירור שעשיתי בחברה של הרכב שלי "קל אוטו" יש אפשרות לציין בטופס מסירת רכב לטיפול\תיקון שרכב חייב לחזור ללקוח עקב ציוד אישי לפירוק כגון: דלקן\דיבוריות וכ"ו..

לכן לדעתי מה שאתה מתכנן זה ביזבוז זמן וכסף.

שנית כל לפחות בדובלו... אכן הרמקול הוא 6.5 אבל בשביל לפרק אותו צריך לפרק את כל הדלת ולא סתם להוריד גריל.

בכל אופן שיהיה לך בהצלחה בתוכניות.. אני יודע שאני מתכנן משהו מאוד צנוע נוסח מגבר קטן מתחת למושב אחד וסאב פיצפון 6\8 אינצ מתחת למושב שני יחד עם סט קומפוננט ושלום על הישראל.

• תוכן חדש...