Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין ספק שהשרשור הזה או לפחות כותרתו, יכנסו לפנתיאון של אחד השרשורים ההזויי שהיו כאן אבל בכל זאת זה אמיתי:

לפני שעה,פתחתי את אחד מפקקי המצבר לבדיקה שגרתית וגיליתי,שהפקק נשבר לשניים כלומר ההברגה התנתקה מהפקק.

ניסיתי לחלץ את החלק השני אבל הוא נפל פנימה אל תוך המצבר.

האם יגרם נזק למצבר,שחצי פקק נפל לתוכו והאם החלפת פקק בלבד תפתור את הבעיה ?

ד"א המצבר הזה בן 9.5 חודשים ועדיין באחריות אם זה עוזר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא אמור להיגרם נזק אבל כך הפקק בעצם לא מוחזק (תקן אותי אם אנ טועה), ובצורה כזו יש סכנה של התזת חומצה.

בכל מקרה זה לא היה אמור להישבר.

לפי דעתי יחליפו לך אותו באחריות וגש לעשות זאת בהקדם מאחר וזה מצב לא בטיחותי.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

קח כבל חשמל עבה, כבל התנעה יתאים, חבר את האדום לקוטב החיובי של המצבר ובאותו החוט חבר את השחור לקוטב השלילי של המצבר ותתכופף.

כעת נסה לאתר את חתיכת הפקק החסרה בין שברי המצבר והחומצה.

רצוי לעשות זאת כאשר המצבר מפורק מהרכב ויותר רצוי לעשות זאת בחדר פיצוץ מצברים יעודי.

נ.ב.

אל תשכח משקפי מגן.

פורסם
אל תשכח משקפי מגן.

מניסיון הוא יצטרך יותר ממשקפי מגן :-D

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
קח כבל חשמל עבה, כבל התנעה יתאים, חבר את האדום לקוטב החיובי של המצבר ובאותו החוט חבר את השחור לקוטב השלילי של המצבר ותתכופף.

כעת נסה לאתר את חתיכת הפקק החסרה בין שברי המצבר והחומצה.

רצוי לעשות זאת כאשר המצבר מפורק מהרכב ויותר רצוי לעשות זאת בחדר פיצוץ מצברים יעודי.

נ.ב.

אל תשכח משקפי מגן.

בפעם האחרונה שזה קרה לי, שתיתי עם קשית את כל המים המזוקקים, ואז הצלחתי לחלץ את הפקק.

נ.ב.

בחודש שאחרי האירוע, נאלצתי להחליף אסלה 4 פעמים. :roll:

פורסם

אחרי שצחקנו נעבור לחלק האמנותי...

לך לחנות מצברים וקח ממצבר גמור פקק , תרכיב אותו אצלך וסגור עניין - מכסה הפלסטיק שנפל פנימה לא יכול לגרום נזק

תשובה נכונה!

פורסם
בפעם האחרונה שזה קרה לי, שתיתי עם קשית את כל המים המזוקקים, ואז הצלחתי לחלץ את הפקק.

נ.ב.

בחודש שאחרי האירוע, נאלצתי להחליף אסלה 4 פעמים. :roll:

פעם הבאה תדלל את זה אם קולה:lol:.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

• תוכן חדש...